Category: Hobi

Najem cirkularja, žage ali brusilnika

Zidate, prenavljate ali gradite? Marsikdo se obnove ali gradnje loti v stilu sam svoj mojster, pri čemer pa ni dovolj le nekaj znanja in spretnosti, ampak je potrebno tudi primerno orodje. To je lahko precej drago, sploh pa se ga ne splača kupovati, če ga boste potrebovali le malo časa. Zato vsem domačim mojstrom in …


Spet darila za Valentinovo

Kdo pa to sploh še praznuje? Valentinovo je praznik, ki ga poznamo že kar precej let in se je kaj hitro prijel. Seveda nekateri prisegajo na to, da je potrebno vse kar prihaja iz drugih dežel ožigosati in negativizirati, zato radi za Valentinovo govorijo, da je to ameriški praznik potrošnje. V resnici je na koncu …


Kupovanje darila za moškega ni misija nemogoče

Nadloga pa takšna Darilo za moškega izgleda na prvi pogled cela težava. V resnici pa ni tako hudo, saj moški niso zelo komplicirana bitja. Preprosto je potrebno povprašati o njegovih navadah, če pa gre za starega prijatelja ali sorodnika, je potem to oseba, ki jo gotovo že prav dobro poznate.


Dodatno zavarovanje, da bomo sploh imeli pokojnino

Mladi se po navadi tega še ne zavedajo, ko pa enkrat začnejo s prvo službo, je potrebno začeti razmišljati tudi o tem. Kako bo z našo pokojnino. Dodatno zavarovanje za pokojnino je v današnjih časih, ko se vedno bolj in bolj omenja da je pokojninska blagajna že sedaj prazna, vedno bolj aktualna.


Sladko presenečenje

Številne raziskave v svetu še vedno kažejo, da so npr. čokoladne parline, bomboniere ali čokoladne ploščice darila, ki si jih najpogosteje podarimo oz. izmenjamo. Kar 75 % vprašanih je odgovorilo, da s čokoladnimi izdelki presenetijo svoje najdražje tudi, ko ne gre za posebne priložnosti, in želijo svojim bližnjim zgolj pokloniti pozorno darilce.