Ste že slišali za čokoladni center Teta Frida ob Dravi? Podjetnik Uroš Mlakar se je namreč ob Dravi odločil zgraditi prav posebno čokoladno pravljico. Gre za naselje luksuznih glamping hišk, ob katerih se nahajata še kavarna in čokoladni degustacijski center, kjer lahko obiskovalci preizkusijo ročno narejene čokoladne izdelke. Prijetna lega, čudovito naravno okolje in veliko možnosti za sladkanje s čokolado predstavljajo recept za odličen dopust tako za domače kot tuje goste.

Zanimiva turistična destinacija na Štajerskem

S centrom Teta Frida je Uroš Mlakar zagotovo močno obogatil turistično ponudbo na Štajerskem, predvsem za sladokusce. Zanj se že zdaj zanima veliko tujih gostov, saj gre za nekaj novega in drugačnega, saj so v njem oblikovali pravo čokoladno vas. Tako resort ni zanimiv le zaradi bližine reke Drave ter umeščenosti v lepo naravno okolje, kjer gosti lahko najdejo svoj mir, ampak tudi zaradi vseh doživetij, ki jih ponuja.

Čokoladna vas
Obrok v Čokoladni vasi

V bližini je med drugim tudi Dravska kolesarska pot, kar je še en dodatni plus. Seveda pa je za turiste najbolj zanimiva prav povezava s čokolado in to, da celoten resort ponuja nekaj več. Zaradi tega za bivanje v njem vlada med turisti še večje zanimanje, kar pomeni, da bo zaradi njega Štajerska zagotovo postala še bolj znana kot turistična destinacija. Podjetnik Uroš Mlakar se je tako domislil odlične poslovne ideje, zaradi katere bo njegova blagovna znamka ročno izdelanih čokoladnih izdelkov Teta Frida kmalu znana ne le doma, ampak tudi po svetu.

Počitnice z okusom po čokoladi

Luksuzne glamping hišice iz lesa in z čudovito opremo nudijo vse potrebno udobje, ki ga dopolnjujejo blazine, ki so polnjene s kakavovimi zrni, v kopalnici pa goste presenetita čokoladno milo in čokoladna zobna pasta.

Video: Čokoladni center Teta Frida

To pomeni, da ima počitnikovanje v tem zanimivem resortu ob reki Dravi okus po čokoladi, čokoladne izdelke pa lahko gosti preizkusijo tudi v bližnjem degustacijskem centru. Seveda pa bo goste očaral tudi lep razgled na neokrnjeno naravo in reko, ki teče mimo.

Podjetnik Uroš Mlakar ima veliko inovativnih idej

Podjetnik Uroš Mlakar, ki stoji za idejo čokoladnega centra in je tudi lastnik čokoladnice in kavarn Teta Frida, ima še veliko inovativnih idej. Na Štajerskem vidi velik potencial za razvoj in razširitev turistične dejavnosti, kar bo seveda dobro vplivalo tudi na gospodarstvo v regiji. Nič čudnega ni torej, da je podjetje Quadro z blagovno znamko Frida postalo tudi najboljše podravsko podjetje. O njem bomo zagotovo še veliko slišali. 

Članki iz iste kategorije

    Brez objav