Programi zdravljenja v termah seveda v veliki meri asociirajo na to, da so toplice primerne zgolj za nekoga, ki se zdravi za kakšno boleznijo ali poškodbo ali pa za starejše ljudi. V resnici pa so terme prostor za mlado in staro. Zelo veliko ponudbe je tudi za otroke. Na voljo so otroški bazeni, celo wellness za otroke.

Zavedati se morate, da razvajanje ne koristi samo vam, kot odrasli osebi, temveč ga potrebujejo tudi otroci. Samo pomislite, koliko šolskih obveznosti jih čaka. Verjetno bo vaš malček bistveno bolj uspešen pri svojem delu, če mu boste v toplicah privoščili na primer tretma, kjer bo vključena čokolada.

Paket v termah za celo družino

Paketi v termah so torej namenjeni čisto vsem, le izbrati morate pravega. Če v toplice odhajate z družino oziroma mlajšimi otroki, na spletu temeljito prebrskajte celotno ponudbo. Morda vaš mali junak še ne zna dobro plavati. V tem primeru mu namenite plavalni tečaj, ki je lahko prav tako vključen v paket.

Medtem ko se boste vi sproščali v wellnessu, bo vaš malček pod okriljem izvrstnih učiteljev vadil svoje prve plavalne zamahe v bazenu v termah.

Splača se vam preveriti akcijske ponudbe, ki vam omogočajo prihranek kar nekaj denarja.

Zakaj je koristna termalna voda?

Termalna voda je pogosto prva asociacija na toplice. Kljub temu pogosto niti ne vemo, iz česa je sestavljena in zakaj je koristna termalna voda.

Ste vedeli, da termalno vodo lahko tudi pijete, torej ni primerna zgolj za kopanje. Lahko vam jo postrežejo kot dobrodošlico v termah. Seveda si jo lahko nekaj steklenic kupite za domov.

YouTube video

Voda za zdravo telo in duha

Termalna voda dokazano izjemno dobro vpliva na zdravo telo in na duha. O tem si lahko preberete številne raziskave, ki so nastale pod okriljem strokovnjakov. Sicer pa boste kmalu po kopanju v bazenu v termah lahko to sami občutili na svojem telesu, prav tako na svojem počutju.

Članki iz iste kategorije