Opremljanje dnevnega prostora je za marsikoga zahteven projekt, še posebej, če želimo z njim doseči maksimalno udobje in funkcionalnost. Ker so dnevni prostori namenjeni počitku, druženju s prijatelji ali sproščanju pred televizijo, so sedežne garniture, trosedi ali dvosedi obvezen del pohištva.

Dvosedi so po svojih dimenzijah bistveno manjši od sedežnih garnitur, kar pa ne pomeni, da so kaj manj udobni ali funkcionalni. Še več! S svojo praktičnostjo je izjemno vsestransko uporaben kos pohištva in primeren za vsak prostor.

Vsestranska uporabnost dvosedov

Mnogi so mnenja, da dvosedi sodijo zgolj v majhne dnevne prostore, vendar temu ni več tako. S svojo majhnostjo in udobjem so prepričali marsikaterega uporabnika, zato ni nič presenetljivega, da jih v večjih dnevnih prostorih pogosto kombiniramo s trosedi ali sedežno garnituro.

Dvosedi so zelo praktičen kos pohištva
Dvosed Awe

Zelo aktualni pa so danes dvosedi tudi za opremo poslovnih prostorov, za sprejemnice ali pisarne. V sprejemnicah nudijo vašim strankam dodatno udobje ob čakanju na svoj termin, v pisarni pa boste s svojim poslovnim partnerjem lahko na dvosedu v miru spili kavo.

Funkcionalnost dvosedov je vsem poznana

Dvosedi so tudi zelo praktičen kos pohištva, ki se izvrstno poda v vsak dnevni prostor, pa če je še tako majhen. Predstavlja odlično rešitev za vse tiste, ki se soočate s prostorsko stisko, saj so bistveno manjših dimenzij kot na primer sedežne garnitura, a še vedno nudijo dovolj udobja.

Danes lahko izbirate med različnimi modeli dvosedov. Nekateri so povsem preprosti brez dodatnih predalov ali ležišč. Tisti, ki pa si želite dodatnega prostora, vam priporočamo izbiro dvoseda z možnostjo dodatnega ležišča, ali pa shranjevalnega predala za odeje, blazine in ostale dodatke.

Izbira materialov je izjemno pomembna

V ponudbi dvosedov na dom24.hr lahko izbirate med različnimi stili, kot so na primer bolj tradicionalne ali pa bolj moderne izvedbe. Poleg različnih stilov dvosedov, pa se le ti med seboj razlikujejo predvsem po izbiri materiala in barve.

Ko je govora o barvi dvoseda, je verjetno vsem jasno, da jo izbiramo glede na notranjo opremo prostora, medtem ko moramo biti pri izbiri tkanine nekoliko bolj previdni. Za čim daljšo življenjsko dobo vašega dvoseda izbirajte tkanine vrhunske kvalitete, ki so enostavne za vzdrževanje.

Članki iz iste kategorije