Najverjetneje se vam je že kdaj zgodilo, da ste potrebovali hitro dostavo kakšnega paketa in vam je morala na pomoč priskočiti paketna dostava Kurirček, ki vam je vedno na voljo in poskrbi, da so vaše želje in vaši paketi dostavljeni na željen naslov varno in v najkrajšem možnem času. Njihovo delo je, da vam pomagajo in vam nudijo pomoč, vedno ko to potrebujete.Paketna dostava


Od prevzema do dostave pri Kurirčku traja nekje največ 4 ure, če pa se zelo mudi pa je vaš paket mogoče dostaviti tudi v največ 3 urah, vse odvisno od tega kako se mudi in kam želite, da vaš paket dostavijo. Vaša naročila sprejemajo vse od 7. ure zjutraj pa do 18. ure zvečer, včasih pa prejemajo naročila tudi izven delovnega časa, saj je povpraševanje vedno večje in ljudje vedno pogosteje potrebujejo nujno paketno dostavo. V Ljubljani vam paketna dostava nudi prenos pošiljk po celotni mestni občini v roku ene ure, če pa je storitev nujna pa je možno tudi v kar 30 minutah. Seveda pa je razumljivo, da se lahko vsakomur hitro pripeti kakšna nesreča, ki si je nihče ne želi in v tem primeru so vaši paketi zavarovani v vrednosti 40.000€.

Kaj vse vam nudi paketna dostava?

Zavedamo se, da se vedno več stvari pošilja tudi po tujini, zato vam je Kurirček na voljo tudi tam. Poleg tega, da je paketna dostava vedno na voljo pa vam lahko ureja tudi vaše dokumente na pošti, banki, sodišču in drugih pomembnih ustanovah, kjer to potrebujete. Na njih se lahko enostavno obrnete kadarkoli želite, za kar koli želite, saj so vam pripravljeni vedno pomagati in zelo hitro urediti vaše zadeve.

Paketna dostava skrbi za varno dostavo pošiljk

Verjetno veste, da če pošljete kakšno občutljivo zadevo po navadni pošti, da je vprašanje, če bo v takšni obliki prišla na željen naslov. Namreč prelaganje in metanje paketov lahko hitro poškoduje kakšno pošiljko, pa čeprav je označena, kot paket, ki ga je potrebno paziti in so v njem lomljivi predmeti. Paketna dostava Kurirček je v tem primeru zelo pazljiva in vaši paketi se dostavijo na željen naslov v takšni obliki, kot so bili oddani.

https://www.youtube.com/watch?v=5xDBIgex87o

Članki iz iste kategorije