Družba Sanolabor je bila ustanovljena že davnega leta 1950. V tem hipu pri nas velja za največje podjetje za veleprodajo ter trženje medicinskih pripomočkov, opreme za laboratorije, medicinske in bolniške opreme, zdravil, izdelkov za osebno zaščito ter dentalnih izdelkov. Svojo prisotnost pa uspešno širi tudi na tuje trge. Kupcem omogočajo tudi nakupovanje v lastnih specializiranih trgovinah, ki so razporejene po vsej naši državi. Prav tako pa jim je na voljo spletna trgovina Sanolabor.si.

Temelji družbe Sanolabor so ustvarjanje novih priložnosti za razvoj ter rast na področju zdravstva, industrije in znanosti. Številni kupci cenijo njihovo strokovno znanje, dolgoletne izkušnje, poznavanje trga, odgovornost, ne nazadnje tudi izjemno jasno vizijo.

Kaj vse vam ponuja spletna trgovina Sanolabor.si?

Že na vstopni strani spletne trgovine lahko vidite, kaj vse vam omogoča spletna trgovina. Na voljo so vam številni izdelki, izposoja medicinskih pripomočkov, novosti, posebna ponudba, ne nazadnje vam ekipa strokovnjakov ponuja tudi svetovalnico, kjer lahko v obliki člankov in radijskih oddaj pridete do povsem brezplačnih strokovno podkovanih nasvetov. Prav tako lahko strokovnjakom postavljate vprašanja.

Strokovno podkovana ekipa Sanolabor je vedno na voljo svojim kupcem

Pod kategorijo izdelki lahko izbirate med kakovostno zasnovanimi prehranskimi dopolnili, medicinskimi pripomočki, zdravili brez recepta, izdelki za osebno nego, prehrano, obutvijo in oblačili, izdelki za boljše počutje ter zdrav dom.

Najbolje prodajani izdelki ta hip

Spletna trgovina Sanolabor.si vam torej ponuja številne izdelke, ki vam pomagajo do boljšega zdravja pa tudi do boljše kakovosti življenja nasploh. Vas zanima, kateri njihovi izdelki se v tem hipu najbolje prodajajo? To lahko preverite v spletni trgovini.

Med najbolje prodajana prehranska dopolnila v tem hipu sodi Floradix, med najbolje prodajane medicinske pripomočke pa pričakovano kirurška maska z elastiko. V kategoriji prehrana se najbolje prodaja sok, ki ga boste našli pod imenom Breuss Biotta.

Šampon proti izpadanju las

Če se v tem hipu soočate s prekomernim izpadanjem las, je spletna trgovina Sanolabor.si odličen naslov za vas. V njej lahko kupite vrhunski šampon proti izpadanju las, ki ga najdete pod oznako Fitoval. Ta vsebuje izjemno kombinacijo pšeničnih peptidov, ki prodirajo globoko proti sredini lasu ter od znotraj krepijo lasna vlakna.

Delovanje tovrstnega šampona je dokazano z dermatološko raziskavo. Rezultat uporabe je zmanjšanje izpadanja las, povečan volumen ter veliko bolj vitalni lasje.

Članki iz iste kategorije