Kaj je tisto, kar uporabniki najbolj cenijo pri zakupu strežnika VPS? Vsekakor to, da je ta čim bolj kvaliteten. Nekateri uporabniki oziroma lastniki spletnih strani sicer menijo, da so strežniki v tujini veliko bolj kvalitetni kot tisti pri nas doma, a to ne drži, saj tudi v Sloveniji lahko najdete odlično kvaliteto. Poglejte si ponudbo na Domovanje.com!vps-gostovanje

VPS prinaša več svobode

Običajno spletno gostovanje ima veliko omejitev, ki gredo marsikomu, ki ima v lasti spletno stran ali celo več spletnih strani, precej na živce, saj mora velikokrat klicati ponudnika spletnih storitev, da uredi kakšno stvar namesto njega in podobno.

Predvsem pa to velja za tiste, ki se na računalnike in splet malo bolje spoznajo, tako imenovane spletne mojstre, oziroma za tiste, ki od gostovanja hočejo nekoliko več oziroma imajo bolj kompleksne spletne strani ali spletne aplikacije. Takšni ljudje zagotovo potrebujejo čim več svobode in več možnosti za upravljanje s svojim spletnim gostovanjem oziroma s stranjo samo in zanje je VPS kot naročen – točno tisto, kar potrebujejo, saj omogoča veliko več svobode kot običajno gostovanje spletnih strani.

Linux ali Windows

Ne glede na to, ali uporabljate Linux ali Windows operacijski sistem, lahko tudi v Sloveniji dobite VPS gostovanje. Operacijski sistem tako danes ni več nobena ovira, vsekakor pa je pri vsakem od paketov gostovanj napisan tudi operacijski sistem.

Velika hitrost in dovolj prostora

Prav vsak, ki ima spletno stran, želi, da bi ta delovala čim bolj hitro, kar je pri bolj kompleksnih spletnih straneh in aplikacijah lahko problem. Prav zato je VPS odlična rešitev. Pred izbiro paketa si poglejte, koliko prostora dobite na virtualnem strežniku, koliko virtualnih jeder obsega vaše gostovanje, kako velik delovni pomnilnik ima strežnik ter tudi, ali so kakšne omejitve glede prenosa podatkov.

Poskrbljeno za varnost

Pri izbiri gostovanja je pomembno preveriti, kako je z varnostjo. To pomeni tudi izdelavo varnostnih kopij vaše spletne strani, kar je lahko v primeru kakršnih koli težav odločilno za to, da se te čim prej rešijo brez večje škode.

Hitra pomoč in podpora

Ob izbiri ponudnika gostovanja je zelo pomembno, da ponudnik omogoča čim boljšo podporo ter da vam je vedno na voljo za pomoč, če bi jo morebiti potrebovali, oziroma za dodatno svetovanje.

Članki iz iste kategorije