Kje kupiti kartuše za tiskalnike po ugodni ceni? Marsikje! Danes je namreč ponudba potrošnega materiala za tiskalnike zelo raznolika. Marsikatera trgovina ponuja izjemno nizke cene. Te so še nižje, če so kartuše, ki jih kupujete, neoriginalne oziroma kompatibilne. To pomeni, da jih ni izdelal proizvajalec tiskalnika, ampak nekdo drug. Zaradi tega so cenejše, saj v primeru njihove uporabe vašemu tiskalniku ne velja garancija. Če je garancijski rok tako ali tako že potekel, potem to sploh ni problem, saj garancije tako ali tako ne bi mogli več uveljavljati.

Tiskanje je lahko poceni

Za poceni tiskanje boste poleg poceni kartuše potrebovali še primeren tiskalnik. To, kakšen tiskalnik izberete, je bistvenega pomena za to, da boste zanj lahko kupili ugodne kartuše Anni.si. Cene potrošnega materiala za tiskalnike se namreč razlikujejo tako med proizvajalci kot med posameznimi modeli tiskalnikov. Nekateri tiskalniki so lahko zelo poceni, a boste toliko več plačali za primerne kartuše. Vprašanje je torej, če se tak tiskalnik sploh splača kupiti. Po drugi strani pa imajo lahko tudi dražji tiskalniki bolj ugodne kartuše za tiskanje. Pred nakupom tiskalnika zato obvezno preveriti, kakšne so približne cene potrošnega materiala zanj. Najbolj idealno je, če najdete poceni tiskalnik s poceni potrošnim materialom, ki ne porabi veliko barve. Na srečo tudi takšni obstajajo in z njihovo pomočjo je tiskanje resnično poceni.

Kako prihraniti pri nakupu?

Če veliko tiskate, so kartuše nekaj, kar morate nenehno kupovati in menjati. Zato lahko zanje odštejete kar precej denarja. Če kupujete najcenejše kartuše, lahko del tega denarja prihranite in ga namenite za kaj drugega. Prav tako pa lahko prihranite tudi, če upoštevate nekatere druge trike, s pomočjo katerih lahko do potrošnega materiala za tiskalnike pridete še ceneje. Pripravili smo vam nekaj nasvetov, kako prihraniti pri njihovem nakupu. Preberite si jih in tako kartuše tiskajte ceneje!

https://www.youtube.com/watch?v=Ukoni5tXVyk

1. Kupujte kompatibilne kartuše namesto originalnih in prihranite.
2. Kartuše kupujte na spletu, saj so tam te cenejše.
3. Izberite spletno trgovino z nizkimi stroški dostave in poštnih storitev.
4. Kupite več izdelkov naenkrat in prihranite pri poštnini.
5. Izkoristite različne akcije, s pomočjo katerih lahko kartuše dobite po še posebej nizki ceni.

Članki iz iste kategorije