Ponudba pametnih telefonov nas vedno znova preseneča. Najbolj znani proizvajalci ponujajo modele, ki so vedno bolj dovršeni in nam nudijo cel kup funkcij, ki jih ne bomo nikoli uporabljali, po drugi strani pa nam svoje proizvode ponujajo po tako nezaslišanih cenah, da je lahko nakup že pravi podvig. Ravno zaradi tega se večina ljudi odloča za nakup novega pametnega telefona pri svojem ponudniku mobilnih storitev, ki mu v zameno za vezavo pri naročniškem razmerju ponuja obročno odplačevanje mobilne naprave.Doogee mobilni telefon
Vam to ni niti malo všeč in ste mnenja, da bi morala biti neka tehnologija iz leta v leto cenejša, ne pa iz leta v leto dražja?
Rešitev so pametni telefoni proizvajalcev, ki na našem trgu še niso toliko uveljavljeni, čeprav ponujajo vse, kar nudijo »veliki«. Eni takšnih so tudi Doogee mobilni telefoni, ki vam ponujajo vse, kar potrebujete, a za ceno, ob kateri vas ne bo bolela glava.

Doogee mobilni telefoni

Pametni telefoni s sistemom android in čudovite, elegantne oblike z velikim zaslonom. Kaj več bi si še lahko želeli?
Doogee mobilni telefoni vas bodo navdušili že s svojim videzom, saj so tanki in z zaobljenimi robovi. Tako kot večina najbolj sodobnih mobilnih naprav sledijo minimalističnemu videzu, ki pa je zgolj krinka – v notranjosti namreč skrivajo neverjetno število uporabnih funkcij. Zadovoljijo tako želje mladih, ki znajo zagotovo najbolje izkoristiti vse, kar ponujajo pametni telefoni, pa tudi zahteve poslovnežev, ki želijo eleganco, dobre materiale in visoko zmogljivost. Doogee mobilni telefoni imajo naložen najsodobnejši operacijski sistem Android Lollipop, torej vam omogočajo uporabo velikega nabora aplikacij in funkcij, predvsem pa so odlični na področju multimedije. Z njimi lahko ustvarjate kakovostne fotografije (ločljivost kamere je 5 milijonov slikovnih točk), snemate filme in poslušate glasbo oziroma radio. Pri tem vam ni potrebno uporabljati prenosnega zvočnika ali slušalk, saj imajo dogee mobilni telefoni že vgrajen kakovosten zvočnik, če si želite na telefonu pogledati kakšen HD posnetek, pa zaradi HD kakovosti predvajanja slike tudi ne bo težav.
Dogee mobilni telefoni nudijo samostojno 16 GB prostora za shranjevanje, lahko pa se odločite tudi za dodatno spominsko kartico, torej bo prostora tudi za zahtevnejše uporabnike več kot dovolj. Med drugimi tehničnimi podatki velja omeniti visoko zmogljiv štiri jedrni procesor, Wifi, Bluetooth in GPS sprejemnik ter zaslon ločljivosti 1280 x 720 pik.
In za konec še najboljše: Dogee mobilni telefoni vam omogočajo uporabo dveh SIM kartic, torej lahko telefonirate in sprejemate klice na dve številki oziroma tudi preko dveh mobilnih operaterjev, kar vam lahko pomaga znižati stroške klicanja in prenosa podatkov.

Oglejmo si še kako izberemo servis računalnika?

Članki iz iste kategorije