Power bank je prenosna baterija, ki je vedno bolj priljubljena, saj vam omogoči polnjenje vaših naprav na vsakem koraku. Ta naprava je zelo mala in jo je mogoče spraviti tudi v žep, ter se odpraviti na pot. Pomembno je le, da jo doma najprej napolnite preko električnega omrežja in se tako varno odpravite na pot, saj bodo vaše naprave s pomočjo power banka vedno delovale. S to malo napravo je mogoče napolniti telefone, tablične računalnike, male prenosne zvočnike in tudi manjše prenosne računalnike.power bankVse je odvisno od tega, kako močno power bank si boste kupili in kaj si želite z njo polniti.

Power bank vas lahko velikokrat reši

Vsi se zelo dobro zavedamo, da so dan danes naši pametni telefoni zaradi zaslona na dotik čisto preveč obremenjeni in se posledično tudi zelo hitro izpraznijo. Če jih redno uporabljate, zagotovo potrebujete polnjenje le teh vsak dan, kar pa vam lahko velikokrat povzroči težave, ker ne boste imeli s sabo polnilca in v bližini električnega napajanja. V tem primeru pa vas lahko reši samo power bank, ki ga imate s sabo vedno in povsod. Spravite ga v žep, ko odhajate od doma in si z njim hitro napolnite izpraznjeno napravo, ko boste to potrebovali.

Lastnosti, ki vam jih ponuja power bank

Z power bank napravo lahko polnite GoPro kamere, tablične računalnike, manjše prenosne računalnike, manjše prenosne zvočnike, telefone, Mp3 predvajalnike, GPS naprave in še marsikaj bi se našlo. Power bank lahko ima različne kapacitete, vse odvisno kaj potrebujete. Nekatere vam omogočajo le eno polnjenje pametnega telefona, druge pa vam lahko omogočijo polnjenje vaše naprave, kar do 5x. Power bank s kapaciteto 10.000 mAh je tista, ki vam omogoča, da lahko svojo napravo napolnite kar od 4 do 5x, kar je več kot odločna zmogljivost. Kupiti jo je mogoče v vsaki trgovini z opremo za mobilnike, računalnike in druge elektronske naprave. Z njo lahko polnite vse vrste telefonov, tablic ali računalnikov, pomembno je le, da imate ustrezen usb priključek, ki vam odgovarja, glede na napravo, ki jo želite napolniti.

https://www.youtube.com/watch?v=7IKS7reJWm8

Članki iz iste kategorije