Potrebujete nov ovitek za svoj telefon? Potem zagotovo že gledate različne možnosti, ki jih na spletu kar mrgoli. Vendar je bolj kot videz ovitka pomembno to, da je ta pravih dimenzij glede na znamko in vaš model mobitela. Ovitki za telefone po meri namreč nudijo najboljšo zaščito pred umazanijo, prahom, umazanimi rokami, kakšno kapljico vode ali druge tekočine in vsem ostalim, pa tudi pred morebitnimi padci.

Zaradi tega je treba izbrati ustreznega, takšnega, ki je primeren prav za tvoj model telefona in se mu tako tudi zelo dobro prilega. Če temu ne bo tako, namreč tvoj mobitel ne bo dobro zaščiten. Zato bodi pri nakupu pozoren na to, da izbereš primernega za svoj model telefona. V primeru, da hočeš tega še dodatno zaščititi, pa imaš na voljo še druge možnosti, ki ti jih predstavljamo v pričujočem članku.

Ovitki za telefone po meri

Najboljši ovitki za telefone po meri so tisti, ki dobro zaščitijo pametno napravo, vendar v ničemer ne ovirajo njene uporabe. To pomeni, da morajo biti izdelani čim bolj natančno in da lahko kljub zaščiti nemoteno uporabljate vse odprtine ob straneh mobitela. Zaščita mora biti izdelana iz odpornih, trpežnih in trajnih materialov, saj le taki lahko nudijo napravi ustrezno varnost tudi med padcem ali ob stiku s trdimi ali ostrimi predmeti.

Ovitki za mobitel

Nekateri ovitki prekrivajo samo zadnjo stran telefona in njegove stranice, zato morate v tem primeru za dodatno zaščito uporabiti še posebno folijo oziroma steklo, ki zavaruje ekran. Ekran v primeru padca tudi najbolj podvržen poškodbam, kakršnakoli popravila pa so draga, zato se v ustrezno zaščito vsekakor splača investirati. Najboljša zaščita je namreč preventiva!

Kupi še dodatni etui!

Ovitki za telefone po meri so super rešitev in zaščita, vendar pa je največja nevarnost pred poškodbami telefona ravno takrat, ko tega ne uporabljamo, ampak ga samo držimo v rokah, ker ga nimamo kam odložiti. Nekateri zato svoj mobitel dajejo v žepe hlač, a tam običajno ni prav na varnem, saj lahko iz sprednjega žepa hitro zdrsne, ker je prevelik, da bi šel cel vanj, pri zadnjem žepu pa obstaja nevarnost, da se usedemo nanj in ga tako nehote poškodujemo. To torej ni najboljša rešitev.

Prav tako ni nič kaj praktično, če moramo svoj mobilni pametni telefon vsakič odlagati v torbico ali nahrbtnik. Hočemo namreč, da je vedno pri roki, zaradi česar je etui, ki se ga ta pritrditi na pas hlač, super možnost. Predstavlja tudi dodatno zaščito za vaš mobitel in vam omogoča, da ga varno odložite, kadarkoli ga za nekaj časa ne potrebujete. Z njim boste lahko mobitel veliko bolj varno prenašali in tako zmanjšali možnost, da bi vam kam padel ali bi ga celo izgubili. Vedno bo pri roki, saj boste vedno vedeli, kje se nahaja.

Popsockets držala za telefon

V primeru, da pa se vam dogaja, da vam telefon rad zdrsne iz rok med uporabo, pravo rešitev za vas ne predstavljajo le ustrezni ovitki za telefone po meri, ampak je pametno investirati še v posebno držalo. Držala, ki jim pravimo popsockets, saj se pritrdijo na telefon, so zelo uporabna rešitev.

So majhna in praktična ter vam omogočajo, da mobitel veliko lažje držite samo z eno roko, ne da bi obstajala nevarnost, da vam kam zdrsne ali pade na tla. Zaradi tega so takšna držala postala zelo priljubljena in jih uporablja vedno več ljudi, ki so ugotovili, da je tako mobitel veliko lažje držati.

Kje se lahko kupijo najboljši ovitki za telefone po meri?

Super ovitki za telefone po meri vas čakajo v spletni trgovini Gizzmo, ki velja za eno najboljših na tem področju. Imajo res pestro izbiro različnih modelov, zato ne bo težav z iskanjem pravih dimenzij. Pa ne samo to: na voljo je tudi res veliko različnih vrst ovitkov, pa tudi različnih motivov in vzorcev na njih, tako da se je kar težko odločiti, kaj izbrati.

Poleg tega pa imajo na voljo tudi številne druge dodatke za svoj telefon ter imajo hitro dostavo, saj vedo, da komaj čakaš, da vidiš, kako tvoj mobitel izgleda v novem ovitku, ki si ga izbral. Zato si čim prej poglej, kaj vse ti ponujajo, in izberi kaj praktičnega in lepega zase!

Članki iz iste kategorije