Senčniki za avto so pomemben del opreme. V prvi vrsti vas lahko odlično zaščitijo pred zunanjo ekstremno vročino. Obenem učinkovito ščitijo tudi notranjo elektroniko pred poškodbami višjih temperatur v vročih poletnih dneh. Pred nakupom tako koristnega pripomočka, pa je dobro vedeti nekaj pomembnih dejstev.

Če želite, da vam bodo avtomobilski senčniki odlično služili, pri izbiri upoštevajte pravo velikost, material, obliko, ceno, trajnost ter preprostost za uporabo.

Velikost avtomobilskih senčnikov

Na trgu so vam na voljo senčniki za avto v različnih velikostih. Priskrbite si senčnik po meri. Še preden si izberete ustreznega, natančno izmerite vetrobransko steklo. Na takšen način boste lahko določili ustrezno velikost.

Senčniki za avto po meri
Temnenje stekel z senčniki za avto

Izbirate lahko med takšnimi senčniki za vozila, ki so izdelani s prilagodljivim žičnim ogrodjem. Nekateri imajo tkanino, ki sega mimo samega okvirja. Samo prava velikost senčnika vam bo omogočila pravilno zaščititi notranjost avta pred škodljivimi UV žarki.

Materiali in oblika senčnikov za avto

Eden od ključnih dejavnikov pri izbiri avto senčnika je vrsta materiala. Senčniki za avto morajo biti izdelani iz debelejših materialov z izolacijskimi lastnostmi. Material mora omogočati odsevnost. S tem prepreči vstop UV žarkov v notranjost vozila.

Video: Tipski senčniki za avtomobile

Izberite senčnike, ki odražajo vašo osebnost. Na voljo so različni slogi senčnikov in barve. Z dobro izbranim senčnikom ne nazadnje lahko dobro poskrbite tudi za sam izgled vašega vozila.

Cena in trajnost avtomobilskih senčnikov

Pri nakupu senčnikov za svoje vozilo morate vsekakor upoštevati tudi ceno. Ne izberite najcenejših senčnikov, ki so najverjetneje manj kakovostni. Senčniki za avto po meri so sicer dražji, a toliko bolj kakovostni in trajni.

Poskrbite tudi za to, da bodo izbrani avtomobilski senčniki čim bolj preprosti za uporabo. S tem jih boste hitro in dobro namestili na vetrobransko steklo vozila.

Nakup senčnikov za avto v spletni prodajalni

Pri izbiri novih avto senčnikov je treba za dober nakup upoštevati kar nekaj dejavnikov. Poleg omenjenega morate najti še ustrezno trgovino s kakovostnimi senčniki. Kakovostni in cenovno dostopni senčniki za avto po meri so vam na voljo tudi v spletni trgovini. Za vsa dodatna vprašanja so vam na voljo prodajalci, s katerimi se lahko povežete preko spletne pošte ali pa jih pokličete po telefonu.

Članki iz iste kategorije