Raziskave kažejo na to, da so pri nas v Sloveniji med poslovnimi darili najbolj priljubljen tisk na tekstil, na primer tisk na majice. Za tako darilo se namreč odloči skoraj polovica od vseh podjetij. Tem izdelkom po priljubljenosti sledijo še tehnični izdelki in pisarniški material. Kljub vsemu pa trendi poslovnih in tudi promocijskih daril kažejo povsem drugo sliko, ki je naravnana prosti tehničnim izdelkom.

V današnjem prispevku vam bomo zaupali, na kaj je treba še posebej paziti pri izbiri takih daril. Skupaj bomo ugotovili, da morajo biti poslovna darila v veliki meri povezana ne samo z vašim podjetjem, temveč tudi z osebo, ki ji darilo dajete. Ponudili vam bomo tudi številne druge nasvete. Če se jih boste držali, potem bodo vaši obdarovanci več kot pa le zadovoljni z njimi.

Poudarek na kakovosti in ne na ceni

Vse več podjetij pazi na to, da so poslovna darila kakovostna. Cena jih pri tem ne obremenjuje prav veliko. V nasprotnem primeru bi se zgodilo, da bi obdarovanci slabo kakovost poslovnega darila lahko enačili s slabo kakovostjo vašega podjetja.

Poslovna darila

Osredotočite se na tehnološka poslovna darila

Če se boste odločili podariti katerega od priljubljenih tehnoloških izdelkov, potem boste zadeli v polno. Številni tehnološki izdelki so izjemno uporabni. Pri tem imamo v mislih na primer powerbank ali pa bluetooth zvočnike. Raje pomislite na njih, preden se odločite za tisk manj uporabnih predmetov.

Personalizirana poslovna darila

Taka oblika daril je nadvse dobra ideja. V poslovno darilo lahko brez pomislekov vključite lastno ime. Pri nas se ta trend še ni povsem uveljavil. Morda boste tudi za to še bolj priljubljeni.

Tisk na tekstil naj bo zabavne narave

Če se boste odločili za tisk na tekstil, potem morate v prvi vrsti poskrbeti, da bo na njem tudi vaše ime. Poleg tega vam priporočamo, da ste nekoliko drzni. Dovolite si na kos oblačila, ki ga boste podarili svoji stranki ali poslovnemu partnerju, natisniti nekaj zabavnega. Nekaj, za kar veste, da bo močno navdušilo vašega izbranega obdarovanca.

Poslovna darila

Poslovna darila skozi vse leto

Na žalost se vse preveč podjetij drži tega, da ljudi okrog sebe obdaruje le decembra. Bodite drugačni. Izstopajte. Svojim strankam poslovna darila poklanjajte skozi vsa leta.

Članki iz iste kategorije