Širina rezalne glave je ena od najpomembnejših funkcij pri izbiri vrtnih traktorjev.

Rezalna glava na modelu Husqvarna YTH24V48 ima premer 122 cm, kar pomeni, da lahko kosite na veliko večjem delu travnika s precej manj prehodov.

Ta kosilnica ima tudi možnost stranskega praznjenja, zaradi česar se kosi trave razrežejo in izpraznijo na stran.

Priključki za vse sezone

Priključki za vse sezone so morda najbolj izjemna značilnost modela kosilnice Husqvarna YTH24V48.

Opremljeni boste z snežnim rezilom, trosilnikom, grabljicami in prikolico. Z vsemi temi orodji in priključki boste lahko dobro poskrbeli za vaše dvorišče, ne glede na to, kakšna je sezona.

Moč

Ni pomembno, ali je vaš travnik hribovit ali raven; ta kosilnica zelo dobro deluje na vseh vrstah terenov kot so zapisali na spletni strani Lawngonewild.

Zaradi položaja sedeža boste vedno centrirani na nižji gravitacijski točki, kar pomeni, da boste vedno varni tudi, ko kosite na strmejših območjih kot ponavadi.

Kosilnica ima tudi odličen oprijem, kar je ključno na neravnem terenu.

Prilagodljivost

Lahko ga uporabljate celo leto. Obstaja veliko drugih modelov kosilnic, ki nimajo te zmogljivosti, pa naj bo to vrtni traktor, potisna kosilnica ali navadna kosilnica.

Uporabljali ga boste za veliko več kot samo rezanje trave.

Z njim boste lahko ohranili svojo trato v popolni obliki, tako da vas ne bo motilo njeno zdravje ne glede na podnebne razmere.

Enostavno upravljanje

Mnogi modeli kosilnic so lahko res nerodni in težki za premikanje in manevriranje.

S spretnim krmilnim sistemom boste dobili model, ki bo deloval še bolj gladko. Z lahkoto se premika okoli grmovja, cvetličnih gred in dreves, medtem pa pokosi vsak rob in vogal vaše male trate.

Ta najboljši model kosilnice je idealen za udobno manevriranje in enostavno shranjevanje.

Članki iz iste kategorije