Na trgu je zelo veliko različnih vrst krem in drugih kozmetičnih izdelkov, ki vsebujejo veliko različnih sestavin, ki jih pripravljajo v kozmetičnih laboratorijih in jih ne najdemo v naravi. Seveda pa uporabljajo tudi nekaj naravnih sestavin, ki rastejo v naravi, vendar je ta odstotek zelo majhen. Seveda pa se takšni izdelki z lahkoto najdejo v prodajalnah, glede na vaš okus in kaj vam pristaja na vaš videz.

Z malo truda pa lahko hitro najdete tudi izdelke, ki vam bodo pomagali pri izsušeno koži, mozoljih, mastnih laseh in podobnih neprijetnih zadevah, ki motijo prav vsakogar. Seveda pa se pri tem ne zavedamo, da nam določen izdelek pomaga le tisti trenutek, zaradi svojih stranskih učinkov določenih umetnih sestavin pa dolgoročno pušča posledice. Šele čez nekaj let, po uporabi določenega izdelka, boste sami opazili, kako vam uničuje samo kožo. Koža je naš zelo pomemben organ, katerega je potrebno dobro negovati in se seveda pri vsakem človeku odziva drugače tako na vremenske razmere, kot na samo uporabo kozmetičnih izdelkov.

O čem se narava kozmetika razlikuje od sintetične in zakaj jo izbrati?

V prodajalnah pa lahko kupimo tudi naravne kozmetične izdelke, ki vam zagotavljajo, da so narejene iz popolnoma naravnih sestavin in so tudi zdravju in vaši koži bolj prijazne.

Naravna kozmetika

Z njo boste skozi leta ugotovili, da vam je dobro negovala kožo in vam ni povzročala stranskih učinkov, ki bo jo lahko uničevale. Naravna kozmetika je iz naravnih sestavin, ki bodo vašo kožo negovale in tako preprečile možnost raka na vaši koži, sintetična kozmetika pa vam bo dolgotrajno puščala posledice in vas lahko tudi pripeljala do kožnega raka, saj je sama koža zelo občutljiva.

Nevtralne barve ličil Lovely

Lovely kozmetika v svoji ponudbi ponuja veliko različnih zanimivih izdelkov, ki vam bodo pomagali dvigniti vaš vsakdanji videz na novo raven. Široka izbira tonov za osnovne izdelke pomeni tudi, da jih lahko uporablja vsak, odvisno od njihove vrste kože. Več pa si preberite v članku Jesensko ličenje s kozmetiko Lovely za službo.

Naravna kozmetik narejena doma

Če si želite natančno vedeti kaj vaša naravna kozmetika vsebuje, potem je najbolje, da si kreme in določeno kozmetiko izdelujete kar sami doma. To dan danes ne povzroča več nobenih težav, saj lahko recepte dobite tako na spletu, kot v določeni literaturi, ki bo natančno opisala sestavine in vse natančne postopke, ki jih boste potrebovali za svoj končni izdelek.

Seveda pa lahko doma nravno izdelano kozmetiko tudi podarite za rojstni dan, saj je to več kot odlično darilo, da nekomu dokažete koliko vam pomeni, saj bo to delo izpod vaših rok, ki mu bo dolgotrajno tudi zelo dobro koristilo za njegovo kožo.

Članki iz iste kategorije