Tudi letos prevladuje minimalistično jesensko ličenje za v službo ali za prosti čas. Pomembna je sama dolga obstojnost ličil, saj si jih v službi nimamo časa velikokrat popravljati. Strokovnjaki ličenja prisegajo na kozmetiko Lovely, ki je cenovno zelo ugodna, je dolgo obstojna in obenem primerna za vse tipe kože.

Nevtralne barve ličil Lovely za letošnjo jesen

Jesenski hladni toni od nas zahtevajo tudi izbiro bolj nevtralnih barv ličil. Najbolj primerni odtenki so rjava, bež, oranžna in siva v kombinaciji s črno maskaro ter črnim svinčnikom za obrobo oči. Primerni odtenki so tudi nežna rožnata, vijolična in svetlo modra. Pri teh naštetih barvah je pomembno, da uporabljamo senčila Lovely v zmerni količini, da naše oči ne izstopajo preveč.

Lovely paleta senčil
Lovely paleta senčil – Eyeshadow Palette Nude

Čez dan je priporočljivo, da poudarimo samo en del obraza, bodisi ustnice, bodisi oči. S pravilno uporabo ličil Lovely, bo naš obraz izjemno elegantno in okusno naličen, četudi bomo uporabili minimalno količino makeupa.

Uporabimo manjšo količino ličil

Podnevi poudarimo samo posamezne dele obraza. V kolikor se odločimo za rdečo šminko, potem naj bodo oči samo nežno poudarjene z maskaro Lovely, svinčnikom za oči ter nežnim odtenkom enobarvnega senčila. Lahko pa pozornost preusmerimo bolj na predel oči, kjer je več možnosti za poudarek posameznih predelov.

Video: Lovely komplet za ustnice

Poudarjanje obrvi s svinčnikom in senčili

V kolikor se odločimo za poudarjanje obrvi, jih najprej počešimo in oblikujmo. Pomembno je, da nimamo odvečnih dlak ali nenavadne oblike obrvi. Po nanosu pudra tako poudarimo obrvi s pomočjo svinčnika v enakem odtenku, kot so naše obrvi. Obrvi naj bodo močne in lepo oblikovane. Malce jih lahko poudarimo tudi s tehniko contouring, kjer nanesemo malo osvetljevalca na spodnjo linijo obrvi.

Poudarjanje oči z maskaro Lovely in ujemajočim črtalom

Poleg poudarjanja obrvi je pomembno tudi elegantno poudarjanje oči z maskaro Lovely. Maskaro se nanese najprej na zunanje dele trepalnic in se počaka, da se prvi sloj posuši. Nadalje nadaljujemo z nanosom maskare Lovely tudi na preostanek trepalnic. Večina žensk nanese vsaj dve do tri plasti maskare, saj tako najbolje poudarimo njihovo dolžino ličenje pa zaključimo s pomočjo črtala oziroma svinčnika za oči, s katerim obrobimo spodnjo veko in malce podaljšamo kotiček oči.

Nežno šminkanje v nevtralnih tonih

V kolikor smo se odločili za poudarjanje oči, potem šminko nanesemo v zelo nežnih rožnatih, rjavih ali vijoličnih odtenkih. Poudarimo jih tudi s pomočjo svinčnika za ustnice Lovely in nanosom tanke plasti lipglosa. 

Članki iz iste kategorije