Prijetno v sobi, prijetno pri delu
Pisalna miza sodi med osnovne pripomočke v vsaki pisarni ali otroški sobi, kjer se otroci učijo in delajo šolske naloge. Brez pisalne mize, bi morali delati v kuhinji ali v dnevni sobi na čajni mizici. Že res, da se to vseeno pogosto dogaja, a naj to ne bo navada vašega otroka, saj se mora čimprej navaditi ne samo na to, da ima svoje mirno delovno okolje, kamor se lahko umakne vedno, ko potrebuje nekaj miru zase, ampak se tako navaja tudi življenjske samostojnosti.pisalna miza
Kadar je pisalna miza v otroški sobi polna navlake, igrač, zmečkanih papirčkov, ki se jih ne sme vreči v koš, ker so pač svetleči, je čas, da mati zaropota in otroku določi njegove meje. Do tule so zvezki in svinčniki ter radirka in šestilo, potem tamle je škatla s papirnatimi robčki in potem še namizna lučka. Ja, šele v kotu je lahko plišasta igračka, ki prinaša srečo tudi med pisanjem kontrolnih nalog in potem zraven trije zmečkani papirčki od čokoladnih bombonov. Red mora biti, kajne? Mame že vedo. Saj vedo tudi očetje, ampak malo manj. Ali pa so malo bolj brezbrižni.

Nova pisalna miza

Če se nekoč končno odločite za nakup nove pisalne mize (http://www.akron.si/pisalna-miza.html), je čas, da si pogledate ponudbo na spletu, v katalogih in seveda pri prodajalcih. Sploh pri slednjih je prednost ta, da si lahko pogledate mizo od blizu, jo potipate, odprete predale in vidite kako se zapeljejo navzven po sankah, tudi barvo lesa boste videli tu bolje, kot v kakem katalogu. Pa ne samo to, v salonih pohištva so pogosto predmeti postavljeni v nekakšnem kontekstu – torej pisalna miza ob omarici, barvno usklajeno, na prvi prenosni računalnik (pobarvan stiropor seveda) in na omari knjige, ki na polici nadomeščajo vse tisto, kar bodo potem otroci v resnici nametali nanjo.
Sam najraje pobrskam po spletu. Tu si lahko pogledam cene, akcije in še različne možnosti postavitev in izmere v najkrajšem možnem času, primerjam različne ponudnike med seboj in se odločim za tisto, kar najbolj potrebujem. Pa naj bo to pisalna miza, nova televizija ali prenosni trdi disk.

Oglejmo si še kaj nam ponujajo klubske mizice.

Članki iz iste kategorije