Če mislite, da je wellness namenjen zgolj odraslim, se motite. Takšna vrsta storitve je dandanes namenjena tudi najmlajšim. Še več: otroški wellness je vse bolj priljubljen, saj starši svojim otrokom želijo, da se tudi oni sproščajo in uživajo.

Na otroški wellness lahko naletite tudi v priljubljenih termah v Laškem. Če torej ne veste, kam odriniti s svojo družino, ki vključuje tudi nekaj malčkov, so toplice lahko odlična izbira, in to ne glede na letni čas.

Z družino v toplice za vikend

Vse več družin se zaveda, kako pomembno je, da vsaj nekaj prostega časa preživijo skupaj. Nekoliko več časa za druženje je vsekakor med vikendom. Ni nujno, da tedaj z otroki ali najstniki ostanete doma na kavču ali za mizo. Tu in tam je zelo dobrodošlo, da se za vsaj dva dni odpravite nekaj od doma, na primer v terme.

otroški wellnes - plavalni tečaj
Ko bo vaš otrok doživel izkušnje otroškega wellnesa, lahko v termah svojega otroka vpišete tudi v plavalni tečaj.

A še preden z družino odidete v toplice, preverite čisto vse možnosti in pakete, ki vam jih na spletu predstavljajo ponudniki term. Paketi med drugim vključujejo tudi otroški wellness, plavalne tečaje za otroke in še vrsto drugih animacij, ki so posebej zasnovane za najmlajše družinske člane.

Wellnes tretmaji in nege za otroke

Otroški wellness lahko predstavlja odlično doživetje in izkušnjo za vašega malega junaka. Dejstvo je, da tudi otroci po napornih šolskih in športnih aktivnostih nujno potrebujejo nekaj razvajanja pa tudi sprostitve. V termah so posebej za malčke pripravili wellness tretmaje in nege.

YouTube video
Če otroški wellness ne bo ravno najbolj pritegnil vašega malčka, Thermana Laško za najmlajše nudi tudi številna interaktivna športna doživetja, kot so tenis, biljard, košarka, golf v sobi navidezne resničnosti.

Starši lahko izbirajo med razvajanji za male princeske in male prince. Prav tako so na voljo razvajanja za skoraj odrasle najstnice in najstnike.

Članki iz iste kategorije