Želja skoraj vsakega posameznika je ta, da je njegovo stanovanja urejeno kar se da lepo. To ni nič čudnega, glede na to, da nas večina v stanovanjih preživlja velik del prostega časa. Želje posameznikov pa se med seboj kar precej razlikujejo in to kar je meni lepo, ni nujno, da bo komu drugemu.kuhinja

V primeru, da ste že predelali kaj bi radi, vam svetujem, da vaše želje začnete implicirati že pri prenovi ali gradnji samega stanovanja, saj je take želje veliko lažje realizirati, kot kasneje. Če to upoštevate lahko gradnjo prostora prilagodite komponentam, ki ste si jih zamislili, v primeru, da je vaše stanovanje že zgrajeno pa bo po vsej verjetnosti potrebno prilagajati pohištvene komponente ali pa dati pohištvo izdelati kateremu mizarju.

Sam sem stanovanje prenavljal pred kratkim in čeprav se ne zdi, moram reči, da so precej velik vpliv na sam izgled prostora imela notranja vrata. Ta sem dal izdelati po meri mizarju v moji bližini in moram reči, da sem za svojo ceno dobil izredno veliko. Ker pa zelo rad kuham mi je pomembna tudi kuhinja, glede na to, da v tem prostoru preživim kar precej časa, hočem da je izdelan tako kot si želim in tudi tu mi bo kuhinjo delal mizar. Prednost izdelkov narejenih po meri sem spoznal, ko sva se s punco prvič selila v neko majhno stanovanje. Tipski izdelki se niso ravno najbolje podajali v prostor, zato sem se obrnil na obrtnike, ki se ukvarjajo z izdelavo po meri in iz stanovanja izluščil kar največ prostora. Pri opremljanju sem si seveda pomagal s svetovnim spletom in različnimi vodiči, ki sem jih našel. Ti nasveti so mi služili kot nek inkubator idej, po posvetovanju s punco pa sva se lotila načrtovanja in nakupa. Stanovanje v katerem bivava sedaj je res dobro, v njem pa se počutiva udobno in nama ni žal denarja, ki sva ga namenila za obnovo.

https://www.youtube.com/watch?v=bgLJ3ZP7oCk

Članki iz iste kategorije