Prostostoječ kegerator Versonel

Versonel je dober ponudnik prenosnih izdelkov na področju domače izboljšave in elektronike. Eden od zelo uporabljenih pripomočkov je prostostoječ kegerator, hladilnik in točilnik piva iz nerjavečega jekla Versonel SPP155BDSS. Če iščete močno gradnjo, dvojno funkcionalnost in samostojno delovanje, bo ta izdelek verjetno pomenil konec vašega iskanja.

Lastnosti

Obstaja taktika, ki jo uporabljajo nekatere blagovne znamke, kot je večja ocena izdelka, vendar pri tem skrivajo dejanske specifikacije. Ampak morate verjeti, da so lastnosti, opisane tukaj, resnične.

Dimenzije

Ne želite imeti težav, če kupite ogromen pripomoček, ki ga ne potrebujete. To se ne bo zgodilo, razen če vas nekdo zavede. No, dejanska velikost kegeratorja Versonel VSL155TDSS je 64 x 54 x 120 cm. Ne sprašujte, zdaj vam bom povedal težo. Naprava je težka samo 40 kilogramov. Teža je dobra, v enem pogledu jo otroci ne morejo premakniti. In ta teža ni preveč za starejšo osebo.

Enostavna konverzija

Ni pomembno, ali potrebujete kegerator / hladilnik za vaš dom ali pa boste postavili bar, ta točilnik Versonel VSL155TDSS vas ne bo razočaral. Zaradi temperaturnega razpona od 0 do 4° C in dveh notranjih polic, je ta hladilnik zanesljiv. Ampak to ni samo hladilnik; ima še kromirano pipo, en črn točilni stolp, 2-palčni pladenj za kapljice iz nerjavečega jekla, CO2 jeklenko z regulatorjem, spojka za sodček, kromirana zaščita na vrhu in veliko drugih sestavnih delov. Konverzija tudi ni tako zapletena. Kegeratorju Versonel VSL155TDSS je priložen tudi podroben priročnik z navodili.

Veliko prostora

Ste lastnik bara ali oseba z veliko družino, ki potrebuje velik kegerator? Ta izdelek iz Versonela (Versonel VSL155TDSS) je za vas. Njegova sposobnost hranjenja sodčkov polne velikosti, »poni« sodčkov, 19-litrskih sodčkov in »D« sistem sodčkov je nesporna. Namestitev sodčkov standardne velikosti omogoča povečanje zmogljivosti. Shranjevanje 170 litrov ni nikakor malo.

Enostavno premikanje

Je neprijetno, če morate hladilnik izprazniti vsakič, ko želite spremeniti položaj? No, ne bodite napeti, v tem primeru vam tega ni treba delati redno. 4 kolesca, ki se vsadijo pod ta pripomoček, omogočajo enostavno premikanje. Vaša naprava se ne kotalila, medtem ko sedite na pobočju. Kolesa se lahko varno zaklenejo in odstranijo.

Poraba energije

Velika poraba energije s katerim koli aparatom prizadene vse v obliki višjega računa za elektriko.

Članki iz iste kategorije