Višja stopnja od linije žarov Spirit je linija Weber Genesis. Verjetno se sprašujete, ali je Spirit dovolj dober za vas? Ali če je vredno porabiti malo več denarja in kupiti Genesis ll E-310?

Poglejmo si primerjavo med obema:

Oba žara imata izjemno kakovost izdelave in raven učinkovitosti, ki ju pričakujemo od Weberja, vendar linija Genesis prihaja z višjo ceno in eno ključno razliko.

Tako linija Spirit kot linija Genesis vsebuje gorilnike iz nerjavečega jekla, indikatorje goriva, zaprto skladišče plina, termometre ter rešetke iz litega železa in prevlečene s porcelanom. Oba imata tudi izbor, ki vključuje tako osnovne modele kot modele z več funkcijami.

Torej, kje je razlika?

Kakovost izdelave. Čeprav je linija Spirit dobro izdelana, Genesis prihaja z boljšo kakovostjo iz nerjavečega jekla.

Vendar pa vas bo ta visokokakovostna gradnja stala več. Verjetno je vredno, če iščete dolgoročno naložbo.

Če je linija Spirit bolj v skladu z vašim proračunom, še vedno dobite odličen žar z več lepimi lastnostmi, vendar boste morda imeli občutek, da mu je pri izdelavi nekaj zmanjkalo.

Bi morali kupiti plinski žar Weber Spirit E310?

Če iščete odličnega spremljevalca za kuhanje, je lahko Weber Spirit E310 prava izbira za vas.

Ugotovili smo, da so žari Weber industrijski standard za zanesljivost, in Spirit E310 se večinoma ujema z zahtevami za kakovost, ki jo pričakujemo.

Ponaša se s sistemom za pečenje na žaru GS4 z izboljšanim vžigom, gorilniki, porcelanastimi tirnicami za aromo, sistemom za maščobo in 3.412 cm3 prostora za kuhanje nad tremi gorilniki.

Porcelanasti emajlirane rešetke iz litega železa za 5 do 7 oseb.

30 000 BTU na uro, glavni gorilniki z merilnikom goriva

Glede na velik prostor za kuhanje in obliko s 3 gorilniki ima ta žar prostor in moč, da zadovolji potrebe, ki jih zahteva manjša zabava. Med izstopajočimi lastnostmi sodijo sistem tirnic za aromo, električni vžig, popolnoma zaprti kuhalnik in priročen merilnik goriva. Čiščenje je bilo hitro in enostavno za žar te velikosti.

 

Članki iz iste kategorije