WC školjka Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree uporablja tako gravitacijo kot moč vode, da bi zagotovila močnejše izpiranje. Namesto odprtin na robu školjke imate na voljo dve šobi, ki bolje izkoriščata vodo in pomagata ohraniti količino umazanije in bakterij na minimumu. To pomeni manj čiščenja.

Sistem dvojnih šob zagotavlja tudi več vode, ki je usmerjena proti sifonu, kar ima za posledico močnejše splakovanje.

Udobje

Spet se vračam k osebnim izkušnjam in za mene ni nič slabšega kot sedeti na neudobnem stranišču. Moram reči, da je TOTO ustvaril udobno stranišče v enem kosu, ki je višje od večine drugih blagovnih znamk. Skleda je bolj podolgovata kot okrogla.

Oblika

Čeprav je stranišče verjetno najbolj funkcionalen del vaše kopalnice, pa se mora še vedno prilegati vašemu dekorju. TOTO je razmislil tudi o tem. Ta model lahko kupite v bombažni ali kolonialni beli in sedona bež barvi.

Poleg tega lahko izkoristite tehnologijo sedežev SoftClose. To pomeni nič več groznih hrupov, ki zbudijo celo hišo sredi noči, ker je sedež padel (vsem se je že zgodilo)! To deluje na podlagi sistema tečajev, kar omogoča, da pokrov nežno in tiho spusti v zaprt položaj!

Čistoča

Če ste kakorkoli podobni meni, boste rahlo paranoični glede tega, kako čisto je vaše stranišče. Vendar pa čiščenje ni ravno najbolj prijetno delo. Zato je dobro vedeti, da je celotna zasnova tega modela precej ergonomska, kar omogoča lažje čiščenje.

Poleg tega so stranišča TOTO izdelana iz visokosijočega polipropilena, ki je odporen na poškodbe, ki jih lahko povzročijo nekatere čistilne kemikalije. Ti materiali pomagajo tudi, da školjke ostanejo čiste dlje časa.

Torej … Vaša straniščna školjka Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree je bolj zapletena, kot si mislite. Za vse je bilo dobro poskrbljeno, da ne boste zapravljali vode in da ta del kopalnice ostane čist, prav tako pa je bilo zagotovljeno močno splakovanje, ki se bo znebilo vaših odpadkov.

TOTO je dobro znan po proizvodnji vrhunskih straniščnih školjk, Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree pa ni izjema. To je trpežen, udoben in cenovno ugoden model z nizom osnovnih funkcij, potrebnih za nemoteno delovanje. Ima optimalno višino okoli 43 cm, kar je več kot dovolj, da se oseba povprečne višine počuti udobno pri sedenju.

Članki iz iste kategorije