Oblačila in modni dodatki vedno pridejo v poštev pri obdarovanju za kakršen koli namen. Če vsaj malo bolj osebno poznamo osebo, ki jo bomo obdarovali, potem lahko kupimo tudi bolj osebno darilo. Recimo, kakšno oblačilo. Če pa želimo bolj privabiti nasmeh na usta obdarovanca, pridejo v poštev tudi smešne majice. Gre za majice z šaljivimi napisi ali smešnimi poslikavami oziroma potiski. Osebo pa vseeno moramo vsaj toliko poznati, da vemo, da ji bo napis ali slika smešna, in ne bo zamerila nagajivega ali šaljivega darila. Smešne majice ne pridejo v poštev le za rojstne dneve in novoletne praznike.

Podarimo jih lahko za kakšno dekliščino ali bodočo nevesto, za kakšno kolektivno zabavo ali športni izlet, za praznovanje obletnic šole in kaj podobnega. Smešne majice so res vsestransko darilo in šaljiv pripomoček, ki zvabi nasmeh na usta in marsikomu lahko polepša dan.

Ne le majice, tudi ostali pripomočki

Poleg smešnih majic, lahko kupimo tudi zanimive in šaljive predpasnike, nogavice, kape in kaj podobnega. Izbire na trgu je res ogromno, lahko pa naredimo šaljive napise povsem po lastnih željah. Običajno je kakšna smešna majica le del pravega, bolj velikega darila, zato, da obdarovanca nasmejemo.
Velikokrat pa se za smešne polo majice ali druge majice z napisi odločijo tudi skupine. Prav pred kratkim sem videla skupino mladih pohodnikov, ki so imeli enake majice z zanimivimi potiski. Prav zanimivi so bili že od daleč. Zakaj pa ne bi popestrili kakšnega izleta ali zabave z nečem, kar potem ostane kot spomin na lepe dogodivščine.

Dobra in kvalitetna izbira

Že zdavnaj so minili časi, ko so se majice tiskale le za konec osnovne šole. To je bila obveza pred valeto skoraj vseh generacij otrok. Dandanes pa so se smešne majice razširile tudi za veliko drugih priložnosti in dogodkov.

https://www.youtube.com/watch?v=vc0ESanSSqQ

Pomembno je, da izberemo kvalitetni material in kvalitetni potisk, ki ne bo zbledel ali se uničil že po nekaj pranjih. Potem pa samo še naročimo pravo velikost majice in barvo, ki bo obdarovancu všeč.

Članki iz iste kategorije