Slediti modi in ustvariti svoj stil – tega si želi vsaka ženska. Zmotno pa je prepričanje, da za to potrebujemo polne omare oblačil. Ne, veliko bolj kot oblačila, so pomembni modni dodatki. Ista oblačila so namreč videti povsem drugačna glede na to, kakšne modne dodatke izberemo k njim. Tako je lahko bluza enkrat kot nalašč za v službo, drugič kot nalašč za sproščeno srečanje s prijateljico na kavi. In v čem je razlika? Zgolj v tem, kakšne modne dodatke smo k njej uporabili.
Modni dodatki

Kakšni modni dodatki se vam podajo?

Če imate v svoji garderobi najraje preprosta oblačila, torej »osnovne kose«, potem morate biti pri modnih dodatkih nekoliko bolj drzni, saj bodo prav ti ustvarili vaš videz. Ne le čevlji in torbica, še veliko bolj je pogosto pomembna ogrlica. Ta naj bo večja, bolj opazna, bolj bogata, saj mora takoj ujeti pozornost. Odločate se lahko za enobarvne ali pisane ogrlice, prav tako pa ni omejitev glede materialov – v bižuteriji so se plastiki, kovinam in steklu pridružila tudi volna, usnje, filc, tekstil, čipka … Ogrlico je vedno dobro kombinirati tudi z zapestnico, ki se z njo ujema.
Kaj pa, če vam ogrlice niso blizu oziroma se vam zdi, da to »niste vi«? Potem imate dve možnosti. Ali postanejo vaši najljubši modni dodatki (lideja.com) uhani, ki so ravno tako lahko precej razkošni, ali pa se odločite, da si boste naredili zalogo ovratnih rut in šalov, ki jih je mogoče zavezati oziroma nadeti na najrazličnejše načine in tudi tako popestriti svoj videz.

Modni-dodatki
Ste med tistimi, ki raje nosijo bolj klasične modne dodatke, ki ne padejo tako hitro v oko? Potem naj bodo ogrlica in uhani bolj neopazni, odločite pa se za zanimivo torbico. Ali pa za posebno sponko za lase, še zlasti, če imate dolge. Tako ne bo videti, da modnim dodatkom posvečate veliko pozornosti, temveč se bo zdelo, da dejansko nosite tisto, kar je praktično in uporabno.
Modne dodatke pa izbirajte tudi glede na svojo velikost oziroma postavo . ne smete namreč pozabiti, da lahko nekatere oblike pomagajo, da ste videti višji in vitkejši!

Modni dodatki za vsak dan

Pri modnih dodatkih upoštevajte še nekaj – njihovo primernost. Nanje v veliki meri vpliva vaš vsakdanjik, torej vaša služba. Včasih je treba biti zaradi nje nekoliko bolj zmeren, spet drugič pa se zaradi poklica pričakuje, da izžarevamo nekaj več ekstravagance.

Keratinski lasni podaljški so prava odrešitev za ženske, ki želijo v vsakem trenutku izgledati kot iz škatlice.  Preberi več …

Članki iz iste kategorije