Vsako malo in veliko podjetje potrebuje izpostavljenost publiki, da pridobi nove stranke. To je mogoče storiti na več načinov izmed katerih velika večina predstavlja visoko denarno investicijo. Predvsem sta televizija in radio draga kanala za oglaševanje blagovnih in drugih znamk. Spletne kampanje z oglasi pa so lahko tudi dolgotrajne in zelo stroškovno neučinkovite, tudi če so strokovno narejene. Včasih je najbolje, da uporabimo promocijski tekstil kot kanal za predstavitev podjetja širši množici ljudi. To je lahko izredno učinkovit in stroškovno nizek vložek, ki se nam neskončnokrat obrestuje.

Polo majice so idealno darilo za stranke

Dandanes nam moderna tehnologija omogoča, da hitro in brez zamud poslikamo skoraj karkoli. Izredno uporabno je, če na polo majice poslikamo logotip podjetja, smešne napise ali pa samo dodamo vzorec iz različnih barv. Karkoli bomo na majico dodali, bo izgledala edinstveno in bo požela zanimanje ljudi. To pa je izredno uporabno, če želimo, da naše stranke pasivno oglašujejo naše podjetje. Z malo kreativnosti lahko na polo majice različnih velikosti natisnemo večje in manjše poslikave. Če dodamo naslov spletne strani, ime podjetja ali blagovne znamke ipd. na samo majico, je to lahko zelo dobra reklama.

Promocijske polo majice
Včasih je najbolje, da uporabimo promocijski tekstil kot kanal za predstavitev podjetja širši množici ljudi.

Ljudje cenijo uporabna darila

Velika skrivnost poslovnih in promocijskih daril je ta, da najbolje delujejo, če so uporabna. Ljudje, katerim smo nekaj podarili, bodo dejansko sam predmet uporabljali. To je lahko USB ključ, miška za računalnik, powerbank ipd. Vse, kar ima neko uporabno vrednost, bo povišalo verjetnost, da bodo ljudje pogosto ali pa vsaj občasno darilo uporabljali. Pri tem pa se bodo spomnili imena našega podjetja ali blagovne znamke. To pa za mnogokrat poveča možnost, da nas bodo poklicali, ko nas bodo naslednjič potrebovali ter se ne bodo obračali h konkurenci.

Zelo dobro se obnese promocijski tekstil, saj majice, brezrokavnike, puloverje in druga oblačila vsakdo potrebuje. Dovolj je že, če samo oblačilo poosebimo z manjšim ali večjim znakom, ki je tesno povezan z našim podjetjem. To je lahko slogan, domena spletne strani ali pa tudi barve. 

Zabavna uniforma za zaposlene

Številna poslikana oblačila je mogoče uporabiti tudi v prid zaposlenih v podjetju. To predvsem velja za polo majice in navadne majice, saj lahko na cenovno ugoden in preprost način ustvarimo uniformo za zaposlene. To ima številne prednosti, ki se hitro opazijo ter povečajo produktivnost in reševanje težav.

YouTube video
Številna poslikana oblačila je mogoče uporabiti tudi v prid zaposlenih v podjetju.

Zaposleni, ki bodo nosili poslikana oblačila bodo veliko bolje vidni oziroma izpostavljeni strankam. Tako bodo hitreje in z več samozavesti stranke do njih pristopale, saj bodo na daleč prepoznavni. To je izredno koristno v številnih situacijah, kot so dnevi odprtih vrat, razstavitve in drugih dogodki.

Zaposleni bolj tesno skupaj sodelujejo

Majice in druga oblačila, če jih primerno in enotno poslikamo, bodo imela zelo močan psihološki vpliv na zaposlene. Omenjen promocijski tekstil bo povišal stopnjo sodelovanja med zaposlenimi, kot tudi sposobnost reševanja težav. To je izredno pomembno v okoljih, kjer se lahko nepričakovano srečamo z raznimi izzivi človeške in tehnološke narave.

Sodelovanje je še posebej pomembno pri uvajanju novih zaposlenih v proces dela. Počutili se bodo kot del ekipe in bili bolj samostojni ter se hitreje in bolje soočili z vsakodnevnimi izzivi.

Vsestranskost polo majic

Priročnost in uporabnost polo majic je brez primera. Nosimo jih lahko doma, v službi ali pa tudi, ko smo na prostem. Primerne so tudi za številne športne aktivnosti, kot so tenis, badminton ipd. Brez težav jih lahko nosimo v vseh letnih časih, saj nas poleti hladijo, v mrzlih mesecih pa delujejo kot dodaten sloj oblačil pod jakno ali puloverjem.

prmocijski tekstil s tiskom
Potisk promocijskega tekstila je visoko kakovosten in obstojen, zato pa tudi vse večkrat uporabljen.

Izbiramo lahko med različnimi ženskimi in moškimi polo majicami. Na voljo so tudi številni materiali izdelave kot debelost materialov. To naredi nekatere majice bolj primerne za nošnjo v poletnih mesecih, druge pa v zimskih. Ker jih lahko poslikamo s skoraj kakršnikoli motivom, so pa tudi primerne za oglaševanje podjetij in blagovnih znamk.

Visoka kakovost tiska

Včasih je veljalo, da je že po nekajkratnem pranju tist popolnoma zbledel. Na srečo danes temu ni več tako, saj so materiali, barve in tisk postali mnogo kvalitetnejši. Potisk promocijskega tekstila je visoko kakovosten in obstojen, zato pa tudi vse večkrat uporabljen. Dandanes pa temu ni tako, ker se uporabljajo različne tehnologije. Digitalni tisk je trenutno zelo popularen, saj naredi sam potisk na oblačilih izredno obstojen. To je uporabna lastnost v primeru, da bodo podarjene majice, hlače, kape ipd. naše stranke redno nosile. Kakovosten potisk bo tudi povišal prepoznavnost in vtis našega podjetja, kar je vedno velika prednost. Naročiti je mogoče številna oblačila več različnih velikosti, ki jih želimo potiskati. Nekatere spletne strani za potisk oblačil imajo že vgrajeno orodje za dodajanje slik in drugih poslikav, kar nam še dodatno olajša delo.

Članki iz iste kategorije