Svoj videz lahko v hipu spremenite tudi z uporabo lasulje, ki jo morda najpogosteje nadenete v času pusta. Nekaterim med vami pa ta modni dodatek pomeni veliko več. Lasulje, podaljški za lase, umetni in naravni čopi ter podobni izdelki so med ljudmi vse pogostejša izbira, ki jim omogoča zanimivejši videz, ki ga lahko spreminjajo, kadar želijo. 

Še zlasti zvezdnice se zelo dobro zavedajo, da je za najpopolnejši videz pomembna tudi pričeska oziroma bujni ter lepi lasje. Mnoge zato uporabljajo lasulje, lasne podaljške ali lasnice, zlasti zato, ker se zaradi pogostega pranja, kodranja ali likanja ne morejo pohvaliti s svojimi lasmi.

Različne tehnike pritrjevanja lasulj 

Za kakovostno pritrjevanje lasulj obstajajo številne tehnike, tudi takšne, ki vas lahko stanejo celo goro denarja. Obstaja posebna vrsta čepice, na katero so lasje pritrjeni kar ročno. Izdelek je narejen iz zelo tankega materiala, ki se pri čelu konča. Na ta način je skorajda nemogoče opaziti, da lasje niso pravi.

Lasulje in lasni dodatki
Lasulje vam omogočajo popolne pričeske

Uporaba lasulj je pogostejša med temnopoltimi ženskami, saj belke raje posegajo po lasnih podaljških. Ti so na lase pritrjeni s toplotnimi kleščami. Podaljške iz naravnih ali umetnih las nosijo predvsem zvezdnice, vse bolj so priljubljeni tudi med nezvezdnicami.

Maska za lase je pomembna, saj se po umivanju lasje izsušijo

Še nasvet. Maska za lase je pomembna, saj se po umivanju lasje izsušijo. Če si želite, da bodo vaši lasje negovani tudi globinsko, morate uporabljati kakovostne proizvode.

Podaljški z lasnico 

Ker nenehno menjavanje podaljškov na lasišču lahko povzroči veliko škode, so vse bolj priljubljeni clip-in podaljški, ki jih na lase lahko pripnete z lasnico. Za samo lasišče so veliko manj škodljivi, primerno so predvsem za večerne izhode, če želite izgledati nekoliko bolj glamurozno.

Veliko škode na vaših laseh oziroma lasišču lahko povzročijo tudi težke lasulje, zato bodite pri izbiri previdni tudi glede tega. 

Spletna izbira lasulj in podaljškov 

Lasulje in podaljške se zlasti splača nakupovati v specializiranih trgovinah, kjer jih je treba pogosto naročiti vnaprej. Pri tem vam prodajalci pomagajo izbrati pravi odtenek, še pomembneje pa je to, ali boste na glavi nosili prave ali umetne podaljške oziroma lasulje. 

Če se boste odločili za nakup izdelkov iz naravnih materialov, boste zanje odšteli bistveno več denarja, a z vami bodo ostali vrsto let in tudi zbledeli ne bodo. Pri nakupu umetnih las pa se morate zavedati, da je rok trajanja omejen na kratek čas.

Ne spreglejte tudi članka z naslovom “Sijoč videz s kozmetiko Wibo za nepozabno poletje“, kjer si lahko preberete več informacij o kozmetiki Wibo.

Članki iz iste kategorije