Bližajoče poletje pomeni lahek in obstojen makeup kot ga nudi Wibo kozmetika. V vročini pridejo prav obstojna ličila, ki kljubujejo soncu, vročini in visoki vlagi v zraku. Dolgo obstojnost zagotavlja lahka in vzdržljiva podlaga, na katero nanesemo tekoči puder ali puder v prahu. Vse je odvisno od tega, koliko časa želimo, da ličila zdržijo.

Vlaženje in razmastitev kože

Visoke temperature in vlaga v zraku zahtevajo dodatno poglobljeno nego kože. Pomembno je, da podlago najprej pripravimo. Obraz nežno očistimo z losjonom ali micelarno vodico in ga posušimo. Nato s pomočjo Wibo matirnih lističev za razmastitev obraza odstranimo odvečno maščobo s kože.

Wibo puder v prahu
Wibo puder v prahu – Illuminating Loose Powder – Diamond Skin

Na očiščen obraz nanesemo podlago za obraz in ustnice. Slednji vsebuje antioksidante in vitamin C, ki preprečujejo prehitro staranje kože. Poskrbi tudi za dolgo obstojnost vseh ličil.

Nanos kvalitetnih in dolgo obstojnih izdelkov 

Na podlago nanesemo najprej puder v prahu, nanj pa nanesemo tekoči puder. Na ta način poskrbimo za mat videz kože. V naslednjem koraku nadaljujemo z ličenjem oči.

Na bazo za obraz nanesemo mat senčila. Na spletu lahko kupimo Wibo kozmetiko, ki vsebuje pigmentirana senčila z lepo nevtralno lestvico, ki se poda k vsem našim oblačilom. Poleg senčila uporabimo tudi različna dolgoobstojna avtomatična črtala, barvice za oči in črtala za obrvi. Obstajajo celo palete in korektorji posebej za oblikovanje in senčenje obrvi. Z njimi izpostavimo ali zasenčimo obrvi.

Poudarjanje tankih ustnic z različnimi šminkami

Letos so poseben prodajni hit mat šminke in mat lipglosi. Z njimi izpostavimo obliko naših ustnic, brez pretiranega sijaja. Na tanke ustnice ne smemo nanašati temno rdeče šminke, saj jih slednja stanjša. Raje uporabimo nude in nežno rožnate odtenke Wibo kozmetike. Ustnice najprej obrobimo s svinčnikom za ustnice v naravni barvi ustnic, nato pa ustnice z izbrano šminko v celoti pobarvamo. Na to nude šminko nanesimo tudi malo glosa v nežno rožnatem odtenku. Na ta način boste še podaljšali obstojnost barve.

Trdi in lepi nohti kot iz salona

Za preprečevanje lomljenja in luščenja nohtov uporabimo serum za nahranitev nohtov in serum za popravilo nohtov. Serum moramo nanašati več tednov zapored, da nohte popravimo in nahranimo. Potem, ko smo jih oblikovali v želeno dolžino in obliko, pa nanesimo Wibo lak za nohte. Poleti raje uporabimo bolj natur odtenke. Za večerne izhode pa nanesimo kar živo rdeč lak za nohte, ki ga kombiniramo z rdečim lipglosom. Za lep zaključen videz uporabimo tudi pripomočke za dekoriranje nohtov, ki vsebujejo dve konici. S tanko narišemo drobne kamenčke, nalepimo nalepke ali ustvarimo črte. Z debelejšim delom pa naredimo pike ali rožice.

Preberite si še članek z naslovom “Pravilna nega obraza s kvalitetnimi kozmetičnimi izdelki“.

Članki iz iste kategorije