Naše trepalnice igrajo pomembno vlogo pri končnem izgledu našega obraza. Dejstvo pa je, da se lahko hitro poškodujejo in oslabijo. Serum za rast trepalnic pa nam omogoči, da jim hitro vrnemo izgubljeno vitalnost. Je tudi veliko boljša izbira, kot podaljški in drugi pripomočki, saj je naravna rešitev. Ni pa vsak proizvod enak. V tem članku bi vam radi prestavili prednosti uporabe seruma in kako nam lahko izboljša življenje. Obenem pa bomo govorili o varni uporabi in sestavinah, ki je dobro, če jih naša krema vsebuje.

Kako deluje serum za rast trepalnic?

Dolge in prelepe trepalnice so sanje vsake ženske. Dandanes to lahko dosežemo brez težav, saj nam moderna tehnologija to omogoča. Serum za trepalnice nam povrne naravno lepoto, brez potrebe po dragih ličilih in nadomestkih.

Serum za rast trepalnic

Dolgotrajna uporaba podaljškov nam lahko resno oslabi zdravje trepalnic in pusti kožo rdečo in razdraženo. Serumi pa nahranijo kožo in korenino trepalnice na celični ravni. To pomeni, da si lahko telo opomore samo, brez umetnih dodatkov. V kvalitetnem serumu lahko najdemo različne naravne sestavino, kot so:

 • Ricinusovo olje

  Je odlični naravni vlažilec. Blagodejno vpliva na kožo in je bogato Omega-6 maščobami. Stimulira rast zdravih in svetočih trepalnic.

 • Med

  Med je odlično hranilo za našo kožo. Izboljša sposobnost vsrkavanje vlage in zaščiti celice pred vremenskimi vplivi.

 • Kelp

  Kelp je vrsta alge, ki je izredno bogata z različnimi vitamini, minerali ter drugimi elementi.

Komu je namenjena uporaba seruma?

Serum je namenjen vsem ženskam, ki imajo težave s trepalnicami. Tako jih lahko uporabljajo, če imamo:

 • Krhke in tanke trepalnice
 • Trepalnice, ki ne izstopajo – povečini ženske s svetlimi lasmi
 • Slab volumen trepalnic. Ki si ga želimo izboljšati
 • Poklic, ki od nas zahteva profesionalen izgled in skrb za telo

Breztežavna uporaba

Največja prednost, ki jo ima serum za rast trepalnic, je lahkotnost uporabe. Velikokrat je serum preprosto zapakiran v majhni tubi. Zraven dobimo preprost aparatek s katerim nanesemo serum na naše trepalnice. Vse skupaj traja nekaj minut in je boljša izbira, kot pa podaljški.

YouTube video

Prednost pa je to, da ga lahko uporabljamo z drugimi ličili. Dostikrat je pa najboljša praksa, da nanesemo serum pred spanjem. Tako bomo omogočili najboljši možni učinek, saj bo telo imelo dovolj časa, da vsrka zdravilne sestavine seruma med spanjem.

Mazilo Tattoo Nano Shock je odlična rešitev za nego vaše tetovaže. Več o njej si preberite tako da kliknete na povezavo.

Članki iz iste kategorije