Pred hišo mora biti lepo!
Saj poznate tisto slovensko »zunaj juj, znotraj fuj«. Res je, da marsikdo želi tako lepo urediti zunanjost hiše, da mu potem zmanjka kapitala za lepo notranjost. Na srečo pa je na voljo vse več elementov, ki nam lahko to našo željo po lepi ureditvi zunanjih prostor pomagajo uresničiti.

led reflektor


Poleg okrasnih ograjic, vrtnih palčkov, čudovitih rož in še marsičesa, si lahko vrt popestrite tudi z izvirno osvetlitvijo. Čeprav se svetloba iz vira prikaže šele ko pade mrak, pa v resnici posebno oblikovane luči lahko pomenijo pomembno popestritev pred vašo hišo tudi podnevi.
V času, ko se je pojavila LED osvetlitev, ki pomeni velik prihranek električne energije, saj žarnice porabijo samo okoli 10% energije starih žarnic, ki smo jih uporabljali desetletja, lahko končno pričnemo razmišljati o različnih netipičnih osvetlitvah, o katerih pred časom sploh ni bilo govora. Najprej so te pomembne iz vidika varnosti.

Ker nesreča nikoli ne počiva

Če imamo prostor pred garažo dobro osvetljen, je veliko manj možnosti, da bomo zvečer, ko se utrujeni vračamo iz izleta ali nekega opravka, z vozilom zadeli v kak rob ograje ali podrgnili po fasadi hiše. Včasih pozno v večer pospravljamo, potem pa bi radi še nesli smeti in v primeru, da pot pred hišo ni dobro osvetljena, se nam hitro primeri neroden gib z nogo, zdrs ali celo padec. Zvini in druge poškodbe, celo zlomi, so neizogibni, saj ravno pred lastnim domom, za tistih nekaj korakov, običajno ne obujemo primerne obutve. Če bi zmrznjeno lužo ali vodovodno cev s katero ste popoldan zalivali vrt, pa ste jo v naglici pozabili pospraviti, videli, bi se morda padcu izognili. V ta namen vam lahko pomagajo LED reflektor, ki lahko primerno osvetli predpostore ali zunanje prostore. Poleg tega, da je energetsko varčen in da ponuja kvalitetno osvetlitev, si lahko pri izbiri žarnice tudi izbirate jakost osvetlitve in različne topline svetlobe. Za zunanjo osvetlitev to še ni tako pomembno, če boste LED sijalko uporabljali tudi doma, pa je na to potrebno paziti. Še več, LED reflektor lahko v celoti osvetli vaš garažni ali kletni prostor. Kvalitetna svetloba bo vašo delavnico naredila še lepšo, vaše oči bodo manj utrujene in manj bo možnosti, da se s kladivom po nesreči udarite po prstih.
LED reflektor Volino-svetila.si je torej priročna možnost, ki jo lahko izkoristite v praktične namene, hkrati pa ga lahko, seveda tudi njih več, uporabite tako, da določen del stavbe okrasno osvetlite. Pri tem seveda ne pretiravajte, da ne boste motili sosedov, zbujali preveč pogledov ali si celo prislužili obisk kakšnega inšpektorja zaradi svetlobnega onesnaževanja. Še to, pri kvalitetnih žarnicah si lahko izbirate tudi kot svetlobe, na to bodite pozorni tudi pri nakupu reflektorja, saj je od vseh parametrov skupaj odvisno, kakšno svetlobo boste dobili in do katerega dela okolice bo segla.

https://www.youtube.com/watch?v=FhjjxhEgCJs

Članki iz iste kategorije