Husqvarna robotska kosilnica je zelo enostavna za upravljanje in bo kosila trato, medtem ko se vi sproščate. Tukaj je nekaj primerov, kako lahko tovrstna kosilnica poenostavi vaše življenje in delovanje:

Husqvarna robotska kosilnica ima številne napredne funkcije.
  • ko je nameščena in konfigurirana, robotska kosilnica sama učinkovito kosi, ne da bi pri tem potrebovala vašo udeležbo. Vse, kar se od vas zahteva, da dosežete popolno trato, je občasno obrezovanje robov s kosilnico .
  • Začetna nastavitev je hitra in enostavna, urnike košnje je mogoče nastaviti z uporabo aplikacije ali uporabniku prijazne nadzorne plošče kosilnice.
  • Aplikacija Connect vam omogoča enostavno upravljanje in spremljanje vaše robotske kosilnice na pametnem telefonu, ko je povezana prek Bluetooth ali mobilnega omrežja. Poleg tega lahko nekatere funkcije kosilnice avtomatizirate s storitvami pametnega doma, kot so IFTTT , Google Assistant in Amazon Alexa.
  • Z robotsko kosilnico boste vedno imeli odlično pokošeno trato. Pokošena trava je dovolj majhna, da postane naravno gnojilo za trato, tako da vam je ni treba čistiti ročno.
  • Ni vam treba dolivati ​​goriva ali skrbeti za žice – robotska kosilnica najde pot do polnilne postaje in tam ostane, dokler se baterija ne napolni na pravo raven in je pripravljena za naslednjo košnjo.
  • Potreba po vzdrževanju je zmanjšana na minimum. Od časa do časa si, odvisno od velikosti trate, vzamete nekaj minut, da počistite travo s koles in podvozja kosilnice. Poleg tega je redna menjava rezila kosilnice nujna za ohranjanje odličnih rezultatov košnje .
  • Robotska kosilnica Husqvarna je nesporno vodilna v številnih testih in se je izkazala za izjemno zanesljivo. Zasnova robotske kosilnice omogoča, da se spopade z večino ovir. Včasih je treba kosilnico znova zagnati in to bo zahtevalo vašo udeležbo, a vgrajeni inteligentni sistem sam obvlada večino najtežjih situacij, tudi na vrtovih s številnimi ovirami.
  • Husqvarna ponuja zanesljivo mrežo trgovcev  s strokovnim znanjem, kateri vam lahko pomagajo pri vseh vprašanjih o robotski kosilnici, vključno z namestitvijo, vzdrževanjem in zimskim skladiščenjem.
YouTube video

Ali Husqvarna robotska kosilnica povzroča veliko hrupa?

Sploh ne. Presenečeni boste, kako hitro ne boste opazili, da kosilnica sploh deluje. Ta kosilnica bo diskretno in tiho, a hkrati hitro in učinkovito opravljala svoje delo namesto vas. Raven hrupa je zelo nizka, okoli 60 dB, kar ustreza ravni hrupa pri tihem pogovoru. Tako lahko svojo robotsko kosilnico mirno in varno pustite delati na vašem vrtu, ne da bi motili sebe ali svoje sosede.

Članki iz iste kategorije