Marsikdo med vami pa se verjetno niti dobro ne zaveda, da lahko z odlično izbiro gum za avto lahko prihranite tudi pri gorivu. 

Predvsem lahko veliko prihranite s pravilnim vzdrževanjem gum. Zimske gume so načeloma mehkejše in imajo večji kotalni upor. Če jih primerjamo z letnimi, bolj vplivajo na porabo goriva.

Kakovostne in cenovno dostopne gume

Avtomobilske gume –  letne gume, zimske gume – je najbolje nakupovati kar v spletni trgovini z avto opremo Silux.hr. Ker so ponudniki takšne opreme svoja prodajna mesta preselili tudi na splet, torej v svoje spletne trgovine, si lahko pred vstopom v njihove fizične prostore ponudbo dobro ogledate kar doma.

Test zimskih gum 2019

Platišča za zimski čas

Poleg jeklenih platišč so na trgu zelo priljubljena ter uporabna tudi aluminijasta platišča, ki vozilu omogočajo tudi zelo lep izgled. toda, če se le da, pozimi raje uporabljate avtomobilska jeklena platišča, ki se bodo zaradi številnih zunanjih razmer – sneg in podobno – veliko kasneje poškodovala kot aluminijasta.

Avtomobilska jeklena platišča

Sicer pa vam platišča lahko pomaga izbrati tudi strokovno podkovan prodajalec v specializiranih trgovinah z avto deli. Ker se takšne trgovine nahajajo tudi na spletu, si že sedaj lahko ogledate, kaj vse vam ponuja trg in kaj se vam osebno najbolj splača kupiti.

Odlično mesto nakupa

Spletne trgovine, kjer vam ponujajo vrhunska aluminijasta pa tudi jeklena platišča, so lahko idealno mesto nakupa, saj boste izdelke lahko kupovali po ugodnejših pa tudi po posebnih akcijskih cenah, kjer boste privarčevali kar nekaj denarja, kljub temu da boste na svoj avto namestili kakovosten in estetsko dovršen izdelek.

Članki iz iste kategorije