Puloverji so pomemben kos oblačila. To velja tako za moške, ženske kot otroke. Nosijo jih prav vse generacije. Še posebej dobrodošli pa so v nekoliko hladnejšem času. Je pa res, da je pulover lahko izdelan iz najrazličnejših materialov. Volneni se daleč najbolje obnese v mrzlem zimskem času. Takšen, izdelan iz manj toplih sestavin, pa je primeren za nošenje tudi v poletnih večerih, na primer namesto jopice.

A ne glede na to, kakšni puloverji vas najbolj mikajo, je najpomembneje, da je izbrani kos dovolj kakovosten, funkcionalen, primerne velikosti in ne nazadnje še lepega barvnega odtenka. Takšna vrsta puloverjev vam je na voljo v specializiranih prodajalnah s tekstilom, ki imajo svoja mesta tudi na spletu.

Ponudnik, ki izbrani pulover tudi potiska

V zadnjih letih so predvsem modni puloverji s kapuci. Nekateri jim rečejo kar hoodiji ali pa kapucarji. Večina tovrstnih oblačil je potiskanih z najrazličnejšimi motivi ali celo fotografijami. Neredko se pod ali nad sliko pojavlja še kakšen napis. Še vedno pa so priljubljeni tudi klasični puloverji oziroma sweatshirts.

Moderni sweatshirts
Na sweatshirts je možno narediti tudi potisk

Ko boste puloverje in druge vrste tekstila izbira po spletu, boste slej ko prej naleteli tudi na takšne ponudnike, ki vam poleg nakupa oblačila ponuja še kakovosten potisk. Za piko na i pa si tekstil lahko s posebno aplikacijo izdelate kar po svoji lastni meri.

Kakovost tiska na tekstil

Puloverji po meri so dobrodošla storitev za vse tiste, ki na trgu nikakor ne zmorejo najti tekstila po svojem okusu. Takšna storitev pa naročniku oziroma kupcu omogoča, da si lahko zasnuje pulover, ki si ga najbolj želi. Sam lahko izbere velikost, materiale, zasnovo, barvo, ne nazadnje še vrsto potiska.

YouTube video
7 načinov kako napačno nosite sweatshirtse in hoodije in kako to popraviti

Na voljo je več možnosti za tiskanje na tekstil. Navadno vam ponudnik na svoji spletni strani predstavi značilnosti tiskanja – njegove prednosti pa tudi slabosti. Poskrbite, da bo tisk na oblačilu dovolj kakovosten. To pomeni, da napis in motiv ne bosta sprala že po prvem pranju, temveč bosta majico učinkovito krasila zelo dolgo časa.

Podarite sweatshirt za rojstni dan

Za rojstni dan ali ob kakšni drugi priložnosti radi slavljencem podarjamo tudi tekstil. Ta je lahko v obliki majice, jakne, puloverja, puloverja s kapuco ali pa kaj drugega. Če vas obdarjenec obožuje takšne in drugačne sweatshirtse, mu letos za rojstni dan podarite personaliziranega.

Članki iz iste kategorije