Naj se sveti, blešči in svetlika! To so modne zapovedi za nakit za poletje. Pa ne samo za nakit, tudi za vso drugo modno opravo. Poletje je čas, ko si lahko tudi podnevi privoščimo več. Ko se lahko odenemo v bleščeče barve, nadenemo srebrne ali zlate sandale in se okitimo z verižicami, prstani, zapestnicami …, okrog vratu pa zvečer zavežemo še pisano ruto ali si z njo ogrnemo ramena, ko zapiha topel poletni vetrc.nakitPoletje je pač poseben čas in prva je, da ga izkoristimo. Da si nadenemo bolj sproščene modne kose, da zablestimo in se zableščimo tako na sprehodu čez domače mesto kot na morju ali na počitnicah.

Nakit za zagorelo kožo

Zlata ali srebrna barva se zelo lepo poda zagoreli koži, prav tako pa nanjo sodijo tudi močne in žive barve, kakršnih morda sicer sploh ne nosite. Ker je poletje čas za golo kožo, navadno nismo oblečeni veliko, zato pa lahko svoji podobi modni pridih doda prav skrbno izbran nakit.

Kateri so nujni kosi za poletje?

1. Dolga verižica za poletno maksi obleko

Dolga obleka je romantični kos, ki je primeren tudi za tiste, ki ne marajo kazati veliko gole kože. Še posebej se lepo poda visokim ženskam, lahko z visokimi petami ali s čevlji s polnim podplatom, tiste zelo visoke pa lahko takšno obleko nosite tudi s čevlji z ravnim podplatom. Vsekakor pa je nujen dodatek k taki obleki dolga verižica, ki sega skoraj do popka.

2. Vsaj tri zapestnice na rokah

Gole roke kar kličejo po zapestnicah, ki jih poleti lahko nosimo tudi po več skupaj. Izberite tri enake zapestnice ali tri, ki so si podobne med seboj in jih nosite vedno in povsod – zakaj tudi ne, saj je poletje! Pri tem pa ne pozabite še na urejene nohte, saj zapestnice tako kot prstani pogled usmerijo na roke.

3. Seksi zapestnica okrog gležnja

Nič ni bolj seksi, kot tanka zapestnica okrog gležnja in poletje je pravi čas zanjo. Naj si bo zlata ali pisana, pomembno je, da vabi poglede nase in da vam je všeč. Poleti si lahko privoščite tudi kakšen bolj ekstravaganten nakit, kar zapestnica okrog gležnja zagotovo je.

https://www.youtube.com/watch?v=BDrxphv8Dhs

Članki iz iste kategorije