Verjetno si ne predstavljate, da bi v zimskem času nekje na prostem hodili v natikačih ali v kakšni podobni obutvi. Vsak letni čas namreč narekuje svoja pravila tudi glede obutve. Za zimski čas je vsekakor primernejša bolj topla obutev, ki pa mora biti tudi dovolj udobna. Tako ženski kot tudi moški zimski čevlji so narejeni iz najrazličnejših materialov. Pred nakupom preverite, iz česa torej so in kako takšen material vpliva na vas, medtem ko hodite po zasneženi ulici.

Medtem ko ženske v poznem jesenskem in zimskem času naokoli najraje hodijo v različno zasnovanih gležnarjih in škornjih, moški prisegajo naprimer na obutev pozimi za vsak dan ali pa celo na vedno priljubljene piščančke.

Modna moška obutev za zimo

Menite, da moški zimski čevlji ne morejo biti dovolj modni, da jih ne bi mogli nositi tudi na kakšnem bolj svečanem dogodku? Prav nobenega posebnega razloga namreč ne bi smeli imeti, da tudi v snegu ter mrazu ne bi nosili tople in nadvse modne obutve, narejene po zadnjih modnih trendih.

Za direktno na sneg pa se morajo moški seveda obuti v čevlje, ki so nekoliko drugače zasnovani, a so še vedno dovolj mikavnega oziroma modnega videza. To so ski boots čevlji oziroma skibucke. Za vsak dan pa so primerni moški zimski čevlji, ki imajo nekoliko bolj debele podplate. Priljubljeni so robustni gležnarji, obutev, ki ji je priložena ovčka ali pa umetno krzno.

Top moška zimska obutev

Med številnimi kosi obutve za zimo za moške so izjemno priljubljeni tudi piščančki, po katerih seveda zelo rade posežejo tudi ženske in otroci. Tovrstni zimski čevlji so toplo podloženi, imajo robusten, narezan gumijast podplat. Ustrezni so za obisk mesta pa tudi za kakšen nekoliko bolj formalni dogodek oziroma priložnost. Vse pa je stvar okusa, presoja, stila in še česa.

Odlično se obnesejo piščančki vrhunskih blagovnih znamk, kot so na primer Nike, Helly Hansen in seveda CAT. Velika konkurenca piščančkom so bulerji. So robustni in kot takšni našim stopalom nudijo zelo učinkovito zaščito. Precej debel podplat iz gume noge še dodatno zaščiti pred mrazom, obenem pa preprečuje, da bi nam drselo.

Sweatshirts za ženske in moške

Kakovostni in funkcionalni puloverji za vse generacije

Puloverji so pomemben kos oblačila. To velja tako za moške, ženske kot otroke. Nosijo jih prav vse generacije. Še posebej dobrodošli pa so v nekoliko hladnejšem času. Je pa res, da je pulover lahko izdelan iz najrazličnejših materialov. Volneni se daleč najbolje obnese v mrzlem zimskem času. Takšen, izdelan iz manj toplih sestavin, pa je primeren za nošenje tudi v poletnih večerih, na primer namesto jopice.

Članki iz iste kategorije