Ženske torbice so področje, na katerem je izbira enostavno gromozanska. Toliko različnih slogov, velikosti, oblik, barv! Toliko raznolikosti in zanimivih krojev! Prav nobena ženska ne more ob vsem tem skriti svojega navdušenja in si ob tem zaželi, da bi imela še kakšno torbico več – vsaka torbica pač ni primerna za vsako priložnost.

Največkrat imajo ženske eno svojo torbico, ki je zanje najljubša in jo nosijo skoraj vsak dan, občasno pa jo zamenjajo z drugo, ki bolj pritiče njihovi toaleti ali priložnosti. Poleg torbice se podaja tudi ženska obutev, ki se mora podajati torbici. Za to torbico, ki jo nosijo vsak dan, tako v prostem času kot za v službo, je pomembno predvsem, da je narejena iz trpežnega materiala in dobro zašita ter da je dovolj prostorna.

licne-zenske-torbice

Že pregovorno namreč velja, da so ženske torbice pravi zakladi vsega mogočega, saj ženske rade s seboj nosijo različne malenkosti, brez katerih ne morejo oditi od doma. Če moški večinoma v žep pospravijo le denarnico, ključe in mobilni telefon, pa imajo ženske v svojih torbicah še vse mogoče druge reči.

Steklenička z vodo, papirnati robčki, ogledalce, šminka, maskara in druga ličila, krema za roke, vlažilni robčki, kakšno pisalo, vsaj en blokec in tako dalje – to so samo nekateri predmeti, ki se znajdejo v ženski torbici, poleg obveznih ključev, denarnice in mobilnega telefona, brez katerih seveda tudi sodobne ženske ne morejo oditi od doma.

Zato je jasno, da mora biti ženska torbica dovolj velika, na kar je smiselno misliti tudi ob nakupu. Ročaj mora omogočati nošenje na ramenih in mora biti dovolj širok, da se bo teža primerno razporedila in da bo nošenje torbice čim bolj udobno.

Seveda pa poleg ženske torbice, ki se jo uporablja vsak dan, prav vsaka ženska sanja tudi o kakšni manjši lični torbici, ki bi jo nosila za obisk gledališča, za na zmenek ali takrat, ko gre na pijačo. Privoščite si jo!

Članki iz iste kategorije