Na kamnoseštvo Kunovar se lahko obrnete, kadar si v svojem domu želite izdelke iz kamna. Pa naj bodo to kamen za interier ali pa eksterier, na voljo so vam za vse možne lokacije. V notranjosti vam nudijo okenske police, stopnice, notranje talne in stenske obloge, kuhinjski in kopalniški pult, kopalnice, kamin, gostilniški pult, korita ali tuš kabine.kamnoseštvo
Za zunanje lokacije pa vam ponujajo stebre, letne kuhinje, zunanje talne in stenske obloge, okenske police, stopnice, okenske in vratne okvirje in podobne zadeve, ki jih želite polepšati z videzom kamna. Kamnoseštvo vam nudi tudi nagrobnike spomenike, napise in nagrobno opremo, kot so vaze, kipi in podobno, vse po vaših željah.
Si gradite ali urejate hišo in njeno okolico, ter si želite, da bi okolica in notranjost vašega doma izgledala čudovito? Vse kar si boste zaželeli vam bo kamnoseštvo Kunovar poskušalo realizirati in narediti vaš dom naravnost čudovit. Kajti moramo priznati, da so prostori in okolica narejena iz kamna naravnost popolni. Dajejo popolnoma drugačen videz okolju in tudi vzdrževanje je dosti lažje. Njihov material in izdelki so vam na voljo v različnih oblikah in barvah, vse odvisno kaj si želite v svojem domu. Tudi vzdrževanje in čiščenje je zelo enostavno, kar pa je več kot odlično za vas oziroma vsakogar. V kamnoseštvu Kunovar vedno uporabljajo pojem naravni kamen, ki označuje kamen naravnega izvora in je primeren za obdelavo in vgradnjo.

Kamnoseštvo vam nudi Silestone

Silestone je izredno trden in trajen material, ki ne zahteva veliko dela. Njegova pozitivna plat je, da je izredno enostaven za vzdrževanje in čiščenje. Sestavljen je iz 94% naravnega kamna in anogranskih materialov. Te pa so nenasičene poliestrske smole, protibakterijske zaščite v obliki srebrovih ionov in iz skrbno izbranih pigmentov. Silestone je izredno priljubljen in ljudje ga enostavno obožujejo tudi zaradi tega, ker se umazanija zadržuje na površju in jo lahko le obrišemo. Ne zaide pa v notranjost in nam povzroča dodatno delo. Njegova površine je z antibakterijsko zaščito, kar pomeni, da je izredno higienski in po njem brez težav lahko hodite tudi brez obutve v poletnih dneh. Njegova priljubljenost je tako velika, da je enostavno boljši od konkurence in kamnoseštvo Kunovar vam ga bo z veseljem svetovalo, da ga izberete.

https://www.youtube.com/watch?v=gQTmEp7jL2c

Članki iz iste kategorije