Imate radi čudovite kodraste lase, ki se podajo vašemu obrazu in vas naredijo popolnoma drugačne? Žal pa za to potrebujete kodralnik las, saj so vaši lasje naravno ravni? S to težavo se sooča veliko žensk, saj se jim čudoviti kodrasti lasje zares podajo in jih je potrebno vedno znova kodrati. Ta problem vam rešijo tudi kvalitetne lasulje. Kodralnik las vam bo naredil čudovite kodre, ki si jih že dolgo želite in to brez da bi vam uničil lase. Nekoč so ženske porabile ure in ure da so si lahko skodrale lase, z kodralnikom las pa potrebujete le nekaj minut in vaši lasje so popolnoma skodrani, pripravljeni na zabavo. Vaši kodri bodo dolgotrajni in vi boste cel dan brez skrbi, da bi se vam lasje zravnali.

Kako uporabljati kodralnik las?

Da boste lahko uporabljali kodralnik las, boste potrebovali v bližini kodranja vričnico z elektriko v katero boste morali vključiti kabel kodralnika, nato pa počakati, da se ta malce segreje. Ko je kodralnik pripravljen, si lahko pričnete kodrati vaše lase.

kodralnik las

Na izbiro imate vrsto kodra, lahko imate mehke valove ali pa globoke kodre. Ko boste imeli vse skupaj nastavljeno pa v kodralnik vstavite snop las in zaprite zaščitni pokrov, preostanek las pa bo kodralnik avtomatsko posesal kar sam. Ko boste zaslišali štirikratni pisk, bodo vaši kodri narejeni in tako postopek ponovite še pri ostalih laseh. Grelna plošča v kodralniku je zaščitena z keramično prevleko, ki med kodranjem ščiti vaše lase, kar pomeni, da vam ne more uničiti lase.

Značilnosti kodralnika las

Kodralnik las je ultra hiter in vam s tem omogoči čudovite kodre že v nekaj minutah. Na voljo imate več vrst kodrov in različne stopnje toplote. Če ga nekaj časa ne uporabljate se bo ta preklopil v mirovanje in se nato po 60 minutah izklopil kar sam.

Najboljše pa je to, da je za vaše lase popolnoma neškodljiv in jih ščiti s pomočjo keramične prevleke. Njegova oblika in velikost sta izredno priročni in ga lahko s sabo vzamete na potovanje in kamorkoli želite, saj vam bo v potovalki ali torbici zavzel le malo prostora, vi pa boste lahko imeli čudovite kodre na vasakem koraku.

Članki iz iste kategorije