Formula prehranskega dopolnila omega 3 v kapsulah vsebuje zadostno količino ribjega olja, ki je sestavljeno iz nenasičenih maščobnih kislin, kot sta DHK in EPK. Kadar ta prehranski dodatek uporabljamo v kombinaciji s športno aktivnostjo in ustrezno zdravo prehrano, tedaj je proces izoblikovanja sanjske postave mnogo hitrejši in bolj učinkovit.

Nenasičene maščobne kisline v ribjem olju v kombinaciji z vajami za določene dele telesa spodbujajo procese hujšanja, izgubljanja slabih maščob in hkrati pripomorejo k bolj čvrstim mišicam. Prehransko dopolnilo prav tako pozitivno vpliva na vid, delovanje srca in na funkcije možganov. Preobrazba telesa in popolna postava sta lažje dosegljiva cilja, če redno jemljemo omega 3 kapsule z visokimi vsebnostmi ribjega olja in hkrati redno izvajamo vaje za moč in krepitev mišic.

Ribje olje pripomore k hitrejšemu zmanjšanju trebušne maščobe

Redna in intenzivna vadba za krepitev trebušnih mišic ter pravilna prehrana bistveno pripomoreta k izoblikovanju popolne postave. Da bi bil proces preobrazbe telesa, še posebej v predelu trebuha, čim bolj učinkovit, je priporočljivo, da v tem času jemljemo tudi prehranska dopolnila omega 3 v kapsulah, ki spodbujajo presnavljanje in skrbijo za pravilno razporeditev shranjevanja zdravih maščob v predelu trebuha.

Omega 3

Formula nenasičenih maščobnih kislin v ribjem olju poveča občutljivost na hormon insulin, kar vodi do manjšega shranjevanja nezdravih maščob in hitrejšega presnavljanja maščob v predelu trebuha. Vaje za trebuh pa še dodatno spodbujajo presnovne procese, kjer se v predelu trebuha začnejo zadrževati le zdrave maščobe, ki posledično tudi dajejo viden rezultat vitkega pasu in izoblikujejo postavo.

Kapsule ribjega olja za zdravje mišično skeletnega sistema

Prehranska dopolnila ribjega olja v kapsulah so priporočljiva za vse športnike in tiste, ki izvajajo redne vaje za krepitev telesa, mišic in za izoblikovanje sanjske postave. Ob športnih aktivnostih pa večkrat prihaja do poškodb sklepov in vnetih mišic. Pri tem pa formula nenasičenih maščobnih kislin v ribjem olju poskrbi za zmanjšanje togosti sklepov, izboljšanje pretoka krvi in za hitrejše okrevanje vnetih mišic.

Poleg tega zmanjšuje tveganje za različne bolezni, kot so atopijske bolezni, ADHD ali cerebralna paraliza.

Formula prehranskega dopolnila Golden TREE Omega 3 TG, ki ga je mogoče naročiti v spletni trgovini na naslovu corpoperfetto.com, vsebuje ribje olje, ki se zaradi visoke biološke razpoložljivosti v telesu tudi hitreje absorbira. Spletna stran, ki jo upravljajo fitnes strokovnjaki in prehranski strokovnjaki, pa poleg prehranskih dopolnil nudi posebne in prilagojene programe za izoblikovanje popolne postave.

Preberite si še članek z naslovom “Bi se radi znebili kilogramov?“.

Članki iz iste kategorije