Če iščemo vrhunske igrače, ni potrebno iskati vsepovprek po spletu. Hubelino PI Marble Run je odlična izbira za otroke od 8 let starosti naprej. Poleg tega pa je kompatibilna z navadnimi LEGO kockami in idealna za igranje otrok in tudi odraslih. Zakaj je torej ta igrača edinstvena?

Hubelino PI steza ima mnogo odličnih lastnosti

Edinstvenost Hubelino PI Marble Run steze

Marble Run je steza, ki izkorišča pravila fizikalnega sveta, da našim otrokom prinese največje obilo zabave. Z njo je možno ustvarjati fascinantne in kompleksne steze za frnikule oziroma kroglice. Tako je pravi užitek gledati, kako se naša frnikula premika po stezi z visoko hitrostjo in premaguje različne ovire.

Hubelino PI Marble Run je narejena v Nemčiji
Hubelino PI Marble Run steza za frnikule

Morda je največja prednost Hubelino PI Marble Run to, da jo je možno kombinirati z različnimi tematikami okolice, figurami in kockami drugih proizvajalcev. Tako lahko ustvarimo kombinacijo steze iz mnogih kock, ki bo vredna zavidanja.

Združljivost s standardnimi kockami različnih proizvajalcev

Vsak kos Hubelino PI Marble Run steze je narejen tako, da je popolnoma združljiv s kockami svetovno znanih proizvajalcev. Zato lahko svoje kreativne konstrukcije združimo s figurami in tematskimi svetovi najbolj poznanih sestavljank iz kock.

Hubelino PI Marble Run
Hubelino PI Marble Run – prikaz delovanja

Pri sestavljanju Hubelino PI Marble Run smo omejeni samo z našo domišljijo. Če imamo doma spravljene kakršnekoli klasične kocke, jih lahko takoj uporabimo za gradnjo tunelov, adapterjev, ramp, ovinkov, klančin in drsnikov pri Marble Run stezi.

Vrhunska kvaliteta in varnost naših otrok med igranjem

Hubelino PI Marble Run je narejena v Nemčiji. To pa pomeni, da vsak kos omenjene steze prestane strogo testiranje za najvišjo kvaliteto. To je tudi razlog, da so naši otroci med igranjem popolnoma varni. To pa jim omogoča največjo zabavo in kreativnost med sestavljanjem in igranjem.

YouTube video
Video:Hubelino PI Marble Run

Tako je nesmiselno izgubljati denar na igračah nizke kvalitete, saj lahko investiramo v Hubelino PI Marble Run. S tem pa bomo zagotovili nakup vrhunskih igrač, ki so narejene iz kakovostnih delov, ne vsebujejo nevarnih snovi in zdržijo večletno uporabo.

Hubelino priročnik nam pomaga s pričetkom sestavljanja

Hubelino PI Marble Run vsebuje podroben priročnik z bogatimi ilustracijami. Tako se bodo naši otroci lahko pričeli skoraj takoj igrati, saj ne bodo potrebovali izgubljati dragocenega časa z ugotavljanjem, kako vse deluje.

YouTube video
Video: Hubelino Pi Marble Run Race Track za Lego Bricks

Z jasnimi navodili je veliko lažje uporabiti različne trike in sestaviti pravo mojstrsko progo. Naše želje in ideje o sanjski progi je možno spremeniti v realnost z Hubelino PI Marble Run na skoraj neskončno načinov.

Zgodba podjetja Hubelino

Nemško podjetje Hubelino je na trgu že od leta 2008. Tako so njihove igrače spodbudile že mnogo otrok, da pričnejo razmišljati bolj konstruktivno ter najdejo kreativne rešitve za različne probleme. Vsi Hubelino izdelki so 100% kompatibilni s standardnimi kockami mnogih proizvajalcev. Vse kocke pa so narejene v Nemčiji, kar jim zagotavlja najvišjo kakovost.

Steza Hubelino je zasnovana na priznanem modularnem sistemu, ki ima visoko pedagoško vrednost. Ustanovitelj podjetja Stefan Amels je v sodelovanju z Peterom Lippertom ustvaril unikatne igrače za otroke. Oba izumitelja imata poslanstvo, da navdušite mlade izumitelje in mislece za nenehno širjenje obzorij in ustvarjanje novih stvari s kreativnimi idejami. Tako se otroci med igranjem zabavajo, obenem pa se tudi učijo potrpljenja, reševanja težav, sodelovanja in drugih veščin. 

Spodaj so naštete unikatne lastnosti Hubelino igrač:

Varnost in Kvaliteta

Pri podjetju Hubelino vsi zaposleni jemljejo odgovornost do otrok zelo resno. To je tudi razlog, da so vsi izdelki narejeni v Nemčiji. Podjetje je ponosno na dolgo življenjsko dobo svojih izdelkov. Vsaka škatla z igračami in ima posebno nalepko, ki priča o kvaliteti in izdelavi nemške proizvodnje.

Da se zagotovi največja varnost uporabe igrač, so vsi izdelki testirani po strogih mehaničnih in kemičnih testih za internacionalne standarde in regulacije. Vsi produkti Hubelino preidejo stroge nadzore kakovosti in so izdelani iz ABS plastike. Omenjena plastika ne vsebuje težkih kovin in ftalatov. Sam sistem proge pa je patentiran po vsem svetu.

Pomembno pa se je zavedati, da imajo marble run igrače priporočeno določeno starostno omejitev. Temu je tako, saj vsebujejo frnikule. Večino produktov je mišljenih za otroke od 3 let starosti in naprej. Vsak Hubelino produkt brez frnikul pa je namenjen otrokom od 1.5 let starosti naprej.

Nemška Izdelava Igrač

Kot podjetje in izdelovalec igrač, ki se je popolnoma posvetilo otrokom in njihovem razvoju, ima Hubelino veliko odgovornost. Tako se vodje in vsi zaposleni zavedajo, da morajo njihovi izdelki biti le najboljše kvalitete brez kompromisov. To je tudi razlog, da se vsa proizvodnja nahaja v Nemčiji. Tako se zagotovi strog nadzor nad izdelavo igrač in najvišja kvaliteta. To pa pomeni, da naši otroci uživajo ter se brezskrbno igrajo dolge ure.

Pedagoška Vrednost

Vse igrače Hubelino so zasnovane za najboljše razmerje med učenjem in zabavo pri igranju. To je tudi razlog, da se omenjene igrače posvečajo razvoju otroka in učenju življenjskih veščin. Vse igrače Hubelino vsebujejo tehnologije, ki so namenjene učenju našega otroka o zakonih fizike in kreativnega iskanja rešitev na različne težave. Tako želijo izumitelji Hubelino igrač zagotoviti, da bodo naši otroci bolj pripravljeni na mnoge izzive v življenju.

Kompatibilnost igrač

Vsak Hubelino izdelek se popolnoma prilega kockam drugih znanih proizvajalcev igrač. Tako lahko kombiniramo več različnih kock, da sestavimo sanjsko stezo, ki jo lahko pokažemo prijateljem in družini. Obenem pa tako prihranimo sredstva, saj ne bomo potrebovali kupovati novih kock, da razširimo svojo Hubelino Marble Run stezo. Vse to pa pomeni, da bodo naši otroci vedno lahko izboljšali, nadgradili ali razširili svojo stezo.

Po drugi strani pa so Hubelino izdelki del Hubelino sistema. Tako so združljivi med seboj, kot tudi z drugimi sestavnimi deli in kockami znanih proizvajalcev igrač. Tako lahko vsako stezo razširimo brez omejitev. To pa nam odpre možnost, da stezo naredimo večjo, bolj kompleksno, z več izzivi ter polno novih zabavnih ovinkov, mostov ipd.

Hubelino PI Marble Run Igrače Zagotavljajo Neskončno Zabavo!

Hubelino PI Marble Run je unikatna igrača, ki je zelo zanesljiva in kvalitetno izdelana. Tako je zelo majhna verjetnost, da bomo kaj poškodovali ali, da bi se proga porušila.

Sama cena omenjenih igrač je zelo ugodna in vsebuje vse, kar bomo potrebovali za pričetek sestavljanja proge in poganjanja frnikul. Priložen priročnik vsebuje različne primere prog, ki jih lahko zgradimo po načrtu. Priporočeno je, da pozorno preučimo priložene slike in dobro stisnemo kocke med seboj, saj tako zagotovimo dobro povezavo celotne steze.

Še ena prednost Hubelino PI Marble Run je ta, da je sama steza zelo barvita. Tako bo vsak otrok užival v pogledu na njo, saj jo bomo lahko postavili v vsak prostor. Ima moderen in minimalističen dizajn. Vsak sestavni del omenjene igrače pa je vredna investicija, saj ima izredno kvaliteto in dolgo življenjsko dobo.

Članki iz iste kategorije