Človeško telo nujno potrebuje kvalitetno in čisto vodo za pravilno delovanje. Telo potrebuje to dragoceno tekočino za prebavljanje hrane, hidracijo organov, izločanje strupov ipd. Včasih pa moramo nadomestiti ključne minerale s posebno vodo, ki ne izvira iz pipe. To je voda mineralnega izvora z imenom Donat.mg. Ta vsebuje ključne sestavine, ki pospešijo prebavo in olajšajo simptome zgage in drugih težav z želodcem ter črevesjem. Tako lahko hitro odpravimo težave, ki so posledica stresa, slabe prehrane, bolezni ipd.

Ključne sestavine za zdravo telo

Mineralne vode ni primerno piti v velikih količinah. Je pa izredno zdravilno, če jo zaužijemo v primernih merah, da nahranimo telo. Donat.mg vsebuje ključne minerale, kot so:

Magnezij za zdrave mišice in živčni sistem

Dejstvo je, da današnja hrana vsebuje premalo magnezija. Človeško telo pa ga potrebuje za vzdrževanje zdravih mišic, živčnega sistema, ter za proizvodnjo celične energije. Prenizek nivo magnezija pa poviša krvni pritisk, povzroči razne bolezni srca ter pospešuje diabetes. 

Donat.mg mineralna voda
Donat.mg vsebuje magnezij ki je za telo zelo ključno

Kalcij za močne kosti

Telo potrebuje kalcij za gradnjo močnega kostnega tkiva. Obenem pa ga potrebujejo tudi mišice in srce za pravilno delovanje. V Donatu.mg se nahaja omejena količina kalcija, ki omogoča telesu, da pridobi ta nujni mineral za ohranjanje optimalnega zdravja.

Natrij za pravilno delovanje živčnega sistema

Natrij je izredno pomemben elektrolit, ki je sestaven del kuhinjske soli. Potrebujemo ga za pravilno delovanje mišic ter celotnega živčnega sistema. Velikokrat ga zaužijemo premalo ali pa preveč. Oboje pa ima lahko dokaj opazne posledice, kot je višji krvni pritisk, manjši nivo telesne energije ipd.

Prebava je povezana z nivojem energije

Človeško telo deluje podobno kot tovarna. Sredstva iz hrane se spremenijo v energijo, ki jo lahko porabimo za fizično in mentalno aktivnost. Veliko ljudi trpi za nekakšno vrsto slabe prebave. To pa povzročijo slaba prehrana, nepravilna prehrana, stres, bolezni, onesnaženo okolje ipd.

Video: Mineralna voda Donat Mg

V mineralni vodi Donat.mg se nahajajo snovi, ki blagodejno vplivajo na prebavo. Poleg tega pa olajša izločanje blata, saj začasno poveča volumen črevesja, kar omogoči hitrejše izločitev blata. Tako lahko ob zaprtju začutimo hitro olajšanje, več energije, ter boljše počutje.

Pravilno užitje Donata.mg

Donat.mg ni zamenjava za čisto pitno vodo, ampak je dodatek k vsakodnevni prehrani. Uživanje je priporočljivo v zmernih količinah, ki pa so:

  • Zjutraj na tešče do 3 dlc mlačnega ali toplega Donata
  • Zvečer pred večerjo do 2 dlc mlačnega Donata

S primerno zaužito količino omenjene mineralne vode si bomo olajšali prebavo, se znebili zgage, ter uživali v višji količine energije. Več si lahko preberemo na www.donat.mg spletni strani, kjer je bolj podrobno razložena sestava in prednosti Donat.mg mineralne vode.

Članki iz iste kategorije